To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Kolor żarówek -
Kolor żarówek
Spaliła mi się ostatnio żarówka, chciałem założyć żarówki barwy białej(jasno niebieskiej) np:
Żarówki Osram H4 Cool Blue Efekt Xenon 4000K 2szt (3630422987) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
oczywiście również do wymiany będą żarówki pozycyjne, żeby cały klosz był biały.
Co o tym sądzicie, będzie to działać i wyglądać jak powinno?
-
za te pieniądze nic ciekawego nie dostaniesz.Ten pseudo efekt xenonów tylko męczy wzrok podczas jazdy kierowcy i tych ,których mijasz.Kiedyś coś podobnego dostałem w prezencie ,założyłem tylko raz i po pierwszej jeździe w nocy zdjąłem.Nie polecam
-
Tak czy inaczej ich nie założę, teraz zauważyłem że mam wersję Sieny z żarówkami h7 i h3. Jak coś Włosi wymyślą to niech ich tam i spowrotem. Kupiłem bez patrzenia żarówki firmy tungsram - czy coś w tym stylu, widziałem auto z nimi i są fajne ale wrócę do sklepu i kupię już te które będą mi pasować. Dobrze że mam w pobliżu auto z h4 tak że się ich pozbędę.
-
Osram sa dobrymi zarowkami..Moim zdaniem nawet lepsze a przynajmniej tanzsze niz philips...
Sam uzywam osramow w wersji night breaker..
-
Cytat:
Napisał
krzysiek555
Tak czy inaczej ich nie założę, teraz zauważyłem że mam wersję Sieny z żarówkami h7 i h3. Jak coś Włosi wymyślą to niech ich tam i spowrotem
moje palio z 99r.ma to rozwiązanie.Raz przepaliła mi się żarówka ,chyba ze starości.W drugim Palio z 2001r. są H4 i regularnie się przepalają ... Są chyba plusy,że są 2 żarówki...
-
Może jakieś noname i dlatego się palą. Napaliłem się na żarówki barwy białej tzn na pudełku i sama żarówka jest niebieska ale świeci na biało. Ale 4 żarówki do wymiany, pójdzie kasy.. Poza tym te o których mówiłem tung.. Coś tam. Kosztowały 35 zł więc żaden majątek.
-
Niestety NB są bardzo krótkotrwałe - świecą świetnie ale żywotność do bani. Tradycyjne osramy, narvy są dużo wytrzymalsze .
-
Dzisiaj sądzę że zakupie tungsramy h7. A jak nie będą drogie to jeszcze pozycje białe kupię ;-)
-
tungsram to dobre żarówki - zwyczajne ale dobre
-
1 załącznik(i)
Świecą aż miło, w porownaniu z poprzednimi osram-mami jest dużo lepiej ;) -koszt 45zł, drożej niż h4 i niech ktoś mi powie że to lepsze rozwiązanie. Może tylko tyle że drogowe i mijania mogę wybrać oddzielnie:)
Załącznik 11762