Jak w temacie.
Segment C/D, benzyna,klima, kolor i rodzaj nadwozia obojętny.
Nie Fiat i Alfa.
Mile widziane auto z polecenia.
To jest widok strony w wersji do druku
Jak w temacie.
Segment C/D, benzyna,klima, kolor i rodzaj nadwozia obojętny.
Nie Fiat i Alfa.
Mile widziane auto z polecenia.
Ja polecam Renault Thalie. Autko wygląda jak wygląda , dzięki temu nie są to auta zajerzdzone przez młodych kierowców. Za kwotę o której piszesz można znaleźć świeży egzemplarz ( z 2003 - 2005 ) z wmiare małym przebiegiem. Thalie ma moja matka od nowości i nie było z nią żadnych problemów. Cześci są bardzo tanie ponieważ jest to konstrukcja ta sama co Clio 1 tylko w ladniejszym wykonaniu. Polecam silniki benzynowe ale tylko 8 zaworowe. Jeździłem thalia z motorem 1.4 8v i musze powiedzieć że bardzo fajnie się zbiera jak na 75km. Spalanie w mieście to od 7 do 9 litrów Pb w trasie pali miedzy 5 a 7 litrow
Thalia jest za mała na taxi :)
na taxi kup sobie scenica 1,6 albo 2,0 mało awaryjne auto a do tego pakowne
Czytałem, że nie Fiat i że benzyna, ale może jednak Fiat Brava 7900.00 PLN. Jasło - otoMoto.pl
Auto kupione.
kupiłeś Brave? :P
Hehe nie ;)
Pochwal się co nabyłeś.
Szkoda gadac. Auto kupione i zwrocone handlarzynie...
chyba od Mirka :)
żeby nie było... kupno auta to nie jest łatwy temat. ostatnio oglądałem kolejnego Stilona. Diesel, z małym przebiegiem. niestety, na żywo okazało się, że poodzierany na bokach, w czasie jazdy ściąga na prawą stronę, każdej zmianie biegów towarzyszy szarpnięcie, jakieś piski z tylnej osi... ech...
ogłoszenie spoko. żadnych igiełek, laleczek, po dziadku z Niemiec itd. koleś się przyznał, że wziął auto od Turasów z Berlina. książka serwisowa prowadzona do końca, przebieg niewielki jak na diesla i zgodny z wpisami. niestety, za dużo niuansów. na plus zadbana tapicerka i solardach. no i była okazja przejechać się JTDkiem. fajny silniczek.