Mam takie wrażenie, że Polacy nie są chętni do wpierania swojego kraju. To oczywiste, że kupujemy produkty tańsze, lecz może powinniśmy więcej uwagi zwracać na rzeczy polskie? Jest taka mądra akcja Patriotyzm Zakupowy. Pozdrawiam!
To jest widok strony w wersji do druku
Mam takie wrażenie, że Polacy nie są chętni do wpierania swojego kraju. To oczywiste, że kupujemy produkty tańsze, lecz może powinniśmy więcej uwagi zwracać na rzeczy polskie? Jest taka mądra akcja Patriotyzm Zakupowy. Pozdrawiam!
Trochę nie rozumiem dywagacji, byłem wychowywany jako patriota, nie pij, nie pal, nie kradnij, kochaj ojczyznę i rodzinę.. Wszystko ok, ale dzisiejsze czasy dają inny obraz i jak jeszcze 5 lat temu bym nie myślał o wyjeździe z Polski to teraz chyba nie miałbym sentymentów. Jedynymi była by rodzina i znajomi. To co się w Polsce dzieje, to co robią z nią politycy i cała banda sprawia że powoli zwisa mi czy to jest moja ojczyzna czy nie - i tak idzie na dno a sam nic nie zdziałam.. Przykre - wiem..
Wracając do tematu - jak jest lepszy produkt zagraniczny to się nie zastanawiam i go biorę. Często polskie jest lepsze od chińskiego - to jakiś plus i wtedy zdecyduje się na nasz produkt :)