Witam
Potrzebuje pomocy w znalezieniu mocowania czujnika parkowania do zderzaka tylnego Stilo kombi, ponieważ gdzieś mi zginęło i nie mam gdzie włożyć czujnika.W eperze ta część nie występuje osobno.
To jest widok strony w wersji do druku
Witam
Potrzebuje pomocy w znalezieniu mocowania czujnika parkowania do zderzaka tylnego Stilo kombi, ponieważ gdzieś mi zginęło i nie mam gdzie włożyć czujnika.W eperze ta część nie występuje osobno.
Witam, to może ja się podepnę pod temat. Mój problem polega na tym, że u mnie czujniki działają cały czas po włączeniu wstecznego biegu, cały czas piszczą. Wie może ktoś jak to naprawić? Dodam, że nie wyskakuje mi żaden błąd na wyświetlaczu, a same czujki są czyste. Zaglądałem wczoraj do tej centralki, odkręciłem ją i wypiąłem te dwie kostki i wtedy odezwał się błąd ale jak je wpiąłem to błąd znikł ale dalej piszczało cały czas a jeszcze dodam, żeby nie było, że stałem z boku auta i na pewno czujki mnie nie widziały. Otworzyłem też do centralki ale to co tam zobaczyłem to dla mnie jest czarna magia a sama płytka jest czysta i sucha. Miał ktoś taki przypadek? O co kaman, że to się spier...o. Pozdrawiam.