witam chciałbym sie dowiedzieć jak podłaczyc kostke ISO do kabli ori z samochodu ? wszystko jest odcięte i wustają tylko kable , kostke ISO dziś kupiłem no ale jak podłączyć....
To jest widok strony w wersji do druku
witam chciałbym sie dowiedzieć jak podłaczyc kostke ISO do kabli ori z samochodu ? wszystko jest odcięte i wustają tylko kable , kostke ISO dziś kupiłem no ale jak podłączyć....
Musisz wiedzieć który kabel jest od czego,miernik w łapę i szukaj,może ktoś Cie jeszcze naprowadzi mniej więcej kolorami,zdjęciem poglądowym a nie to oddaj to komuś kto się zna na tym i Ci to ładnie połączy,polutuje zaizoluje i będziesz miał dobrze zrobione;-)
Jak się ma dwie lewe ręce do elektroniki faktycznie lepiej dać to jakiemuś elektrykowi/elektronikowi niech zrobi za flaszkę ;)
no lewe są do elektroniki ale pora się coś nauczyć ;)))
To zrób zdjęcie tych kabli,zobaczymy jak to wygląda;-)
Zobacz tu: http://fiatklubpolska.pl/bravo-brava...powiada-19785/
Auto inne ale kostka iso to kostka iso.. Ew. trzeba dokładnie sprawdzić czy kolory są te same..
a w schemacie elektrycznym nie ma rozpisanych kolorów kabli jakie idą do głosników i do zasilania bo mi sie wydaje ze jest - i do tego lutujesz kość ISO i bedzie smigac ;)
panowie dzieki za zainteresowanie , zrobione , gra ;)