Witam ,stałem sie posiadaczem stilo 2.4 i chciałem się poradzic czy warto ten silnik troche podkrecic, może ktoś z was ma 2.4 i robil chipa to by sie podzielił wrazeniami z jadzy i zużycia benzyny po chipie?:lol:
To jest widok strony w wersji do druku
Witam ,stałem sie posiadaczem stilo 2.4 i chciałem się poradzic czy warto ten silnik troche podkrecic, może ktoś z was ma 2.4 i robil chipa to by sie podzielił wrazeniami z jadzy i zużycia benzyny po chipie?:lol:
Ja też mam zamiar robić, z tego co się orientuje to 20 KM i 20NM na sucho można z silnika wyciągnąć tzn bez zmiany dolotów i wydechów. Poprzedni właściciel mojego pojazdu zrobił to już za mnie tj zmienił te elementy więc mi w miarę się opłaca zrobić chip tym bardziej, że mam go za 700 zł może pułap 200KM osiągnę , a czy tobie się opłaci dla 20 KM robić czip to juz twoja decyzja. Osobiście to zrobie po lubie swojego stilonka :)
A mozesz kolego bardziej przyblizyc jakie elementy u u ciebie poprzedni wlasciciel zmmienil, moze jakies fotki bys zapodal bo ciekawy jestem no i w wydech jak masz zrobiony bo interesuje mnie to troche,pozdrawiam.
Wymienił kompletny dolot na Simota i wydech ze stali nierdzewnej Supersprint fotki znajdziesz tutaj Klub FIAT STILO Polska • Zobacz wątek - Stilo Abarth by MAZI