moja brawa odpala ale musze długo krecic ?
witam
mam od niedawna ten samochód i mam z nim problem taki ze samochód mi pali ale muszę go na zimnym silniku 2,3razy kręcić i nie wiem od czego to jest spowodowane bo temperatura na liczniku jest prawidłowa dopiero po 1200m temperatura powoli idzie do połowy i na połowie stoi w gorących dniach wyjdzie poza polowe ale zaraz go chłodzenie chłodzi wiec tu się nie martwię na razie tylko boli mnie to ze ma ciężko odpalić akumulator nowy, kable i świece nowe, dodam ze samochód na prostej idzie jak burza tylko pod górkę czasami jest takie zadławienie się a po tym już jest ok nie wiem co to jest przeglądałem pompkę paliwa w baku i wszystko jest ok tak jak powinno być od nowości czekam na wasze rady
wiem jestem tu nowy i za moja ortografie przepraszam ale z polskiego miałem pod górkę był bym wdzięczny gdyby ktoś mi pomógł pozdrawiam
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
powiedzcie mi panowie czy jest to możliwe ze czujnik temperatury będzie uszkodzony i nie będzie podawał takiej temperatury i autko ciężko odpala ?
i czy da się odpowietrzyć listwę wtryskowa i jak się to robi, bo w fordzie miałem te same problemy tylko mi tez skakały obroty raz 500-1500 falowały jak odpowietrzyłem listwę i przeczyściłem przepływomierz wszystko grało a tu czyściłem przepływomierz i nic proszę mi powiedzieć czy listwa jest taka podobna jak w fordzie na wentyl od dętki tylko poproszę sprawdzone pomysły, a nie może to może tamto bo nie chce zaśmiecać tego posta, ma być pomocny dla mnie i innych dziękuje