Nie odbija do końca tylny lewy hamulec oraz problemy z pierwszym i wstecznym biegiem
Witam mam dwa problemy z autem otóż pierwszy to taki że jakiś czas temu z tylnego lewego koła po jeździe mocno śmierdziało i felga była gorąca. Kupiłem zestaw naprawczy zacisku (gumki + tłoczek) mechanik wymienił odpowietrzył i dobrze było przez 3 tygodnie i teraz znowu to samo. W czym może tkwić problem? A druga sprawa to ostatnio miałem wymieniane łożyska w skrzyni + dyfer i od momentu odebrania auta mam problemy z pierwszym i wstecznym biegiem. Nieraz jedynkę i wsteczny żeby wbić to trzeba się dźwignią naruszać bo nie wchodzą te biegi a nieraz zdarzy się że wejdą od razu do tego zdarzyło się też kilka razy że jak wsiadłem do auta na parkingu to nie mogłem wybić jedynki na luz dopiero przy próbie ruszenia autem dźwignia odskoczyła. Wcześniej przed robotą skrzyni wszystko ładnie chodziło. Samochód w przyszłym tygodniu odstawiam do reklamacji ale jak ktoś ma przypuszczenia w czym tkwi problem proszę o odpowiedzi. Dzięki.