Witam potrzebuję dobrego gazowniczego heh, we wakacje będę się przymierzał do zamontowania gazu sekwencyjnego.
Kraków lub okolice i jaką cenę typy waszych mecherów krzyczą.
Z góry dzięki.
To jest widok strony w wersji do druku
Witam potrzebuję dobrego gazowniczego heh, we wakacje będę się przymierzał do zamontowania gazu sekwencyjnego.
Kraków lub okolice i jaką cenę typy waszych mecherów krzyczą.
Z góry dzięki.
Dobra rada to napisać taki sam post na lpg-forum ;)
Albo: https://forum.ac-sa.eu/
byrrt przeżuć temat jeśli masz taki przywilej :)
byrrtowi chodziło o forum zewnętrzne ;)
LPG FORUM, INSTALACJA LPG - AUTOGAZ, STAG 200 300 KME SILVER GOLD SEC VALTEK MAGIC JET LPGTECH PROBLEMY BLAD SILNIKA
Właśnie.. U nas na FKP nie ma tak naprawdę dużo speców od LPG.. Dobrze zatem poczytać na forum typowo specjalizowanym. Pewne rzeczy trochę brać z dystansem bo tam specjalisci do każdego auta pakowaliby instalacje za 3500, a dobrze zamontowana za 1600 też będzie się sprawować..
Z Krakowa trochę daleko do Częstochowy ale wydaje mi się że warto. Zakładałem u niego sekwencje zapłaciłem 2000 zł, chłopak nie zakłada gazu na ilość tylko idzie mocno w jakość. Dwa dni auto stało u niego ale jak na razie problemów nie ma. Jak byś chciał link to proszę : Moto-AS :: Montaż instalacji LPG Częstochowa :: Auto Gaz
A co do tego forum: LPG FORUM, INSTALACJA LPG - AUTOGAZ, STAG 200 300 KME SILVER GOLD SEC VALTEK MAGIC JET LPGTECH PROBLEMY BLAD SILNIKA to tam znają się na rzeczy. Polecam.
autonagaz.net Ta firma z Krakowa jest polecana,
Poza tym Bolęcin pod Chrzanowem - p. Damian. Jeszcze kogoś polecali, ale teraz nie pamiętam.
2000 zł to trochę mało za dobrą instalację sekwencyjną.
Autogaz Kraków montaż, serwis, mechanika pojazdowa - Fugazi S.J.
W 3 samochodach montowałem u nich instalację gazową i złego słowa powiedzieć nie mogę.A już ta instalacja LANDIRENZO „OMEGAS” jest wręcz fenomenalna.Do dzisiaj zrobione autem 80 tys. km i ani razu najmniejszego problemu nie było i to w japończyku, który podobno niezbyt trawił gaz.
Ale jakoś auto się spisuje bez zastrzeżeń. Kumplowi w jednym z samochodów ta instalacja chodzi 3 lata a w drugim samochodzie założył we wrześniu i też nie może złego słowa powiedzieć.
I taka jest prawda, bo jak ktoś się zna na rzeczy to nie zepsuje roboty.
Kolega też polecał mi jakiegoś mechera z Częstochowy być może mowa o tym samym.
Dzięki chłopaki za info jakby ktoś coś dopowiedział lub ma w swoim aucie gaz sekwencje, "która jest prawidłowo założona" to chętnie przytulę ową fotkę silnika ;p
Zdjęcia robione były w dzień montażu gazu.
Załącznik 8881Załącznik 8882Załącznik 8883Załącznik 8884
Dzięki za fotki :)
Gepard Autoserwis - instalacje gazowe lpg, autoalarmy, mechanika, elektryka - o firmie
Bardzo polecam. Ja jak i cała rodzina zagazowana u w/w i wszyscy nie narzekamy. Ceny przystępne które można negocjować indywidualnie i pełen serwis zarówno gwarancyjny jak i pogwarancyjny.