Hej, chciałabym kupić pokrowce do Fiata Grande PuntoZałącznik 8644Załącznik 8644
Jest rozpiska, ale nie mam pojęcia, czy do Grande Punto będą pasowały, czy to są te same fotele ?
Dorota P ;)
Proszę was o pomoc
To jest widok strony w wersji do druku
Hej, chciałabym kupić pokrowce do Fiata Grande PuntoZałącznik 8644Załącznik 8644
Jest rozpiska, ale nie mam pojęcia, czy do Grande Punto będą pasowały, czy to są te same fotele ?
Dorota P ;)
Proszę was o pomoc
Wg. raczej nie. Skoro pasują do wszystkich fiatów, to nie pasują do żadnego.
Pokrowce grande punto - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
No ale w rozpisce nie ma nic o Fiat GP napisane więc mogą nie pasować ;-)
Nom, też polecam albo kupić pokrowce dedykowane do konkretnego modelu, a nie uniwersalne, albo kupić tapicerkę taką sama z jakiegoś rozebranego samochodu. Jak tak zrobiłem z tylną kanapą z dolną częścią. Bardzo łatwo je zdjąć sam materiał, długi sznureczek na zaczepy plus 3 druty wyciągnąć i tyle. W temacie tylnej kanapy mogę pomóc, bo ja miałem zachlapaną farbą. Pierze się tez bardzo łatwo po zdjęciu, więc nawet nie trzeba kupować idealnej, oby była cała.
Pokrowce należy kupić dedykowane, nie uniwersalne. Polecam Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ten sprzedawca ma bardzo solidne i porządnie uszyte pokrowce.