Witam,
Czy korzystacie z gazet w wersji elektronicznej?
Jakie tytuły polecacie?
Ja mam Auto Świat, 4x4 i Logo.
To jest widok strony w wersji do druku
Witam,
Czy korzystacie z gazet w wersji elektronicznej?
Jakie tytuły polecacie?
Ja mam Auto Świat, 4x4 i Logo.
Oktany,dostępne na forum;-)
próbowałem, ale jednak papier to papier :)
wolę wersje papierowe
Ja pracuję dużo przy komputerze. Tak więc wolę czytać wersję papierową. Ja czytam Angorę, a z moto prawie nic. Niestety większość czasopism są w rękach zagranicznych, więc tematy oscylują ciągle w tych samych granicach.
zdecydowanie wole wersje papierow, przde wszystkim o wiele wygodniejsze do czytana, plus fizycznosc obiektu :)
OKtany.
Swego czasu czytywałem Esensję gdy jeszcze była wydawana w formie fanzina, dziś to bardziej blog ukryty pod nazwą "magazyn".
Generalnie brakuje mi w elektronicznych wydaniach dopracowania od strony technicznej. Czegos co by świetnie wyglądało zarówno na moim telefonie jak i monitorze. Poziom merytoryczny to też sprawa na dyskusję. Internet sprawił, że "motoryzacyjnym dziennikarzem" może być każdy - ale poziom często woła o pomstę do nieba. Nieraz to mam wrażenie, że moja strona i teksty bywają bardziej merytoryczne niż to co publikują duże serwisy i magazyny.
papier to papier...zgadzam się :)
A ja lubię elektroniczne wydania. Czytam je na czytniku ebooków. Dobra opcja.
Jako, że jestem moderatorką na forum Komputer Świat mam darmową e-prenumeratę tej gazety :) Ale wolę jednak wersję papierową.
No zdecydowanie wersja papierowa w codziennej podrózy komunikacja :P
Rzeczpospolitą też miałem. Spoko wygodne są wersje elektroniczne gazet ale mam wrażenie że jednak oczy się bardziej męczą od czytania na kompie
blech 1 post
Papier lub na czytniku ,bo tablet lub komórka nie są rozwiązaniem na dłuższą metę . Tablety teraz mają opcję czytnika,ale czytnik to czytnik . Ze wszystkiego klasyczny papier jest naj.