Pełną treść artykułu możesz zobaczyć w http://fiatklubpolska.pl/content.php...tor-Show-2013)
To jest widok strony w wersji do druku
Pełną treść artykułu możesz zobaczyć w http://fiatklubpolska.pl/content.php...tor-Show-2013)
Czy ja widzę stalen felgen plus kołpaken? :D Dzizas nie na targi..
Po którym foto się dopatrzyłeś? Chyba jednak nie, to alufelga.
Poznań Motor Show 2013: Samochody na kieszeń Polaka [ZDJĘCIA] - Gloswielkopolski.pl widać idealnie że to kołpak
Całkiem ładnie go poprawili. Szkoda, że nie będą montować silników 1.6JTD i 1.9JTD, i szkoda, że nie będzie w kombi... Fiat od czasów Stilo nie produkuje w ogóle kombiaków, został jedynie Frimont, który jest suvem tak jak Croma, Ulisses, Multipla. Plany są by Bravo w przyszłości dostało karoserię Multiwagona;-)
Mnie się podoba :)
Moim zdaniem totalny brak kombiaka to seria z automatu w kolano !
Brak kombi to duży minus i dużo na tym Fiat traci (co sam przyznaje). Ostatnie kombi to co to było? Stilo chyba, nie?
Byłem dzisiaj i powiem tak ta linea to wersja podstawowa dlatego kołpaki itp. pozytywnie zrobił na mnie wrażenie freemont, i kobiety :D
Kurczę, Linea to jest auto, które mi się wybitnie podoba! Widzę ją jako następczynię Sieny w moich rękach, ale na razie jest to finansowo odległe o lata świetlne ;-). A że kołpak... Fakt, na targi warto by wystawić najbogatszą wersję, ale to może takie celowe działanie w latach kryzysu...
Powiem to, co wielu innych powiedziało - A gdzie kombi?
Skoro Linea to następca fiatów Siena / Albea, w gamie produktów powinien znaleźć się też następca Palio Weekend.
Fiat niestety nie dostrzega potrzeb ludzi, którym potrzeba coś więcej niż Punto, nie mają zbyt zasobnego portfela by kupić Freemont'a, a także chcą korzystać z funkcjonalności jakie dają piąte drzwi w autach typu hatchback czy kombi. każda rodzina z dziećmi to potencjalny klient na samochód typu kombi, a Fiat odsyła ich do konkurencji.
Szkoda
Linea w kombi wygląda super ale czemu tego nie produkują to nie mogę zrozumieć.:?: