Witam
Mam taki dylemat =czy możliwa jest podmianka zegarów w Ulysse 2004rok na zestaw z wyświetlaczem i navi z np Lanci Phedry?
Czy ktoś z was już kombinował coś takiego i czy to jest wogóle do zrobienia?
Pozdrawiam
To jest widok strony w wersji do druku
Witam
Mam taki dylemat =czy możliwa jest podmianka zegarów w Ulysse 2004rok na zestaw z wyświetlaczem i navi z np Lanci Phedry?
Czy ktoś z was już kombinował coś takiego i czy to jest wogóle do zrobienia?
Pozdrawiam
Tak ale razem z radiem bo inaczej nie podłaczysz wyswietlacza jesli oczywiscie masz navi mono w swoim fiacie.
Niekoniecznie trzeba radio wymieniać. 1 Zobacz czy twoje radio ma wyjście optyczne jeśli ma to może zostać jeśli nie to podmianka na takie z wyjściem optycznym. Sprawdź czy masz w instalacji kable optyczne w przypadku braku to pozostaje ASO, szrot lub dorobienie samemu. Ja dorabiałem sam i śmiga już pond rok. Pozostaje jeszcze wymian wyświetlacza z półką pod wyświetlaczem
Witam jestem nowy u mnie padł wyświetlacz taki bez przycisków pod zegarami ktoś może ma na zbyciu lub namiar by naprawić proszę o info będę bardzo wdzięczny tel.602-867-718 Pozdrawiam.
Choroba tego modelu a dokladniej tego wyświetlacza...używka sprawna nie dokupienia...wymiana na twgo z 2 przyciskami nie możliwa...inne kostki...
Szukaj po necie namiaru na gościa z Bielska.. Hobystycznie naprawia wyświetlacze. W pasatach b5 tez padają
Witam dzięki za odpowiedź słyszałem o gościu ale gdzie dokładnie go szukać próbowałem ale z marnym skutkiem��
Zabieram się właśnie za podmianę zegarów na te z dużym kolorowym wyświetlaczem.Mam w związku z tym pytanie o kable optyczne ,bo chyba pozostaje mi dorobienie ich samemu.Jakie muszą mieć zakończenie te kable ,czy można dokupić jakieś standardowe końcówki (mufy) i jak je zamontować ,żeby wszystko razem połączyć? Pozdrawiam