To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Alufelgi 17" -
1 załącznik(i)
Alufelgi 17"
Witam. Czy któryś z posiadaczy fiata stilo miał do czynienia z kołami 17" 4x98 J7,5 ET31,5 ? Jak to się zachowuje, czy coś ociera, komfort itp. Z góry wielkie dzięki.
Załącznik 7716
P.S. Będę wdzięczny za informację na p.w. gdyby ktoś miał do sprzedania ładne aluski 16" czy 17" SpeedLine lub jakieś inne, nawet z oponami:tongue
-
Odp: Alufelgi 17"
17 były montowane na pierwszy montaż w niektórych modelach stilo. Także spokojnie możesz zakładać. Te co piszesz są trochę szersze ale to w niczym nie będzie przeszkadzać
Taplniete w notatniku drugiej generacji
-
Czyli nie będą wystawać na tyle by obcierały przy pełnym obciążeniu i podczas skrętu?
-
Ja mam 7Jx 17H2 ET41 i nic mi nie ociera ogólnie jazda ok chyba że masz drogi w okolicy dziurawe to sobie odpuść szkoda felg,chętnie je odstąpie.
-
Mnie chodzi o to, że w tych felgach o których piszę ET jest 31.5 czyli są odstające niż te SpeedLine z ET 41. A tak swoją drogą to wyślij mi zdjęcia i podaj cenę za komplet (z oponami nadającymi się do jazdy), na prywatną wiadomość:wink:
-
Odp: Alufelgi 17"
Nie powinno odpal sobie przelicznik i sprawdź. To różnica ok 1 cm.
Taplniete w notatniku drugiej generacji
-
No dobrze. Dziękuję za pomoc;-) lemoniada czekam na Twoją ofertę.
-
Etiuda mam tylko jedno zdjęcie felgi z oponami plus opony podam ci nr telefonu tylko sms-uj,bo dopiero w piątek wieczorem będę w kraju.600738695
http://iv.pl/]http://iv.pl/images/01508918185430239466.jpg[/URL]
-
Historia tych kółek mnie bardzo interesuje no i cena (krzywe/proste/zadrapane/malowane/grubość bieżnika) itp.;-)
-
Na pewno są proste nie biją ja je używałem malowane nie były,zadrapania lekkie są jeżeli ich nie sprzedam to na wiosne zakładam do swojego wogóle to mam chęć na 15 po różnych drogach się jezdzi.Moja cena to 1000 opony kupowałem w środku lata używane.Jeżeli będziesz zainteresowany ta zrobie więcej fotek całych kółek jak będe w domu i ci prześle tylko daj jakiś kontakt.Ide spać bo rychło wstaje pozdrawiam.
-
To ja mam aluski 15" z oponami na zamianę też oryginalne w stanie bardzodobrym. Wyśle Ci kontakt sms-em. Pozdrawiam!
-
Panowie, jeżeli ktoś ma 17' speedline'y z oponkami i chciałby zamienić na wygodne 15'stki oryginalne FIAT'a z oponkami - proszę o kontakt.
pozdrawiam
-
Cytat:
Napisał
ToKo
Panowie, jeżeli ktoś ma 17' speedline'y z oponkami i chciałby zamienić na wygodne 15'stki oryginalne FIAT'a z oponkami - proszę o kontakt.
pozdrawiam
Przeslij mi na meila fotki tych twoich 15tek-będę zmieniał na lato 17tki i zastanawiam się nad ich sprzedaża, może zamianą choć nie ukrywam że mam już umówione 17tki ale zapodaj foty i opisz jaki masz stan opon i felg itd
meil: sabek_13@onet.eu
-
Cytat:
Napisał
BS
Przeslij mi na meila fotki tych twoich 15tek-będę zmieniał na lato 17tki i zastanawiam się nad ich sprzedaża, może zamianą choć nie ukrywam że mam już umówione 17tki ale zapodaj foty i opisz jaki masz stan opon i felg itd
meil:
sabek_13@onet.eu
Bs, witam kolegę z kfs :-)
Zajzyj proszę w dział sprzedam. Tam mam kółka wystawione. W skrócie napiszę, że wszystko jest w bdb stanie. Zależy skąd jesteś. Można by się na trasie spiknac. Pozdrawiam
Edit: wysłałem wiadomość.
-
Witam :) podłączę sie pod temat z takim zapytaniem. Czy ktoś ma bądź miał założone felgi o takich parametrach 16" 9J et 30 i sprężyny eibacha obniżające pro kit ?? Szukam kogoś kto miał z takim ekstremalnym pakietem do czynienia i ma jakies sugestie i podpowiedzi :P:) takie małe hobby "nisko & szeroko " :cool: