Jakie części zostały wymienione?
Witam szanownych klubowiczów,potrzebuje pomocy w sprawie rozszyfrowania jakie zostały wymienione części w moim kropku,byłem w autoryzowanym salonie ale tam robią z tego tajemnicę ponieważ powiedziano mi że takie informacje mogą udzielić tylko poprzedniemu właścicielowi,nie bardzo rozumiem takiej decyzji ponieważ teraz ja jestem obecnym właścicielem i mam prawo wiedzieć co w moim autku piszczy:mad:
Odp: Jakie części zostały wymienione?
Nie ma. Jest tylko baza na Polskę w serwisach.
Spróbuj w innym Aso. Masz książkę serwisową, dodatkowo jeśli naprawy były w serwisie to powinieneś nic faktury z opisanymi wymianami
Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Jeżeli robił w ASO fiata to tylko w fiacie takie informacje, ja byłem w salonie Fiat Professional czy jakos tak (auta dla firm sprzedają) i sprawdzil mi że do 2009r wszystko było robione w tym salonie w krórym auto było kupione, i w 2010 było we Wrocławiu w ASO chyba na przegladzie. Podjedz jeszcze raz moze bedzie inna osoba w obsłudze albo jedz do innego ASO fiata.
Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk
Cytat:
Napisał
Pablo1965
Nie mam książki serwisowej bo podobno wszystkie wymiany były robione w fiatowskim warsztacie i oni mają to w swojej bazie.A po numerze VIN można sprawdzić wszystkie wymiany w innych autoryzowanych warsztatach niż fiata?
Trochę dziwny ten brak książki serwisowej.
W fiatowskim warsztacie, może nie był autoryzowany?
Jeśli zaś był to autoryzowany serwis, to tak możesz po nr VIN sprawdzić wszędzie w Polsce.
Ja jak kupowałem to włoskie auto sprawdzili mi w Polsce. Zadzwoniłem pisałem vin, na drugi dzień dzwonili bi mówił mi Pan co było robione, i do jakiego przebiegu
Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2