Fiat Marea 1.6 16 v 2000 r
Trafiłem do gazownika z pytaniem jaką instalacje lpg założyć?Przed tem trochę poczytałem opinii o lpg.Gazownik przekonał mnie (nie do końca)że najlepsze do tego auta będzie STAG 4 Plus ,reduktor Alaska,wtryskiwacze valtek czerwony i że nic lepszego nie opłaca się (chyba jemu) zakładać do tego samochodu.Założył Stag 4 ECO ,Alaskę i valteki czerwone skasował 2250zł i powiedział że będzie igła.W drodze do domu auto zgasło cztery razy a obroty wolne wariują.Pojechałem na regulację następnego dnia i po regulacji było ciut lepiej ale po przejechaniu kilku kilometrów znowu to samo auto gaśnie podczas dojeżdżania do skrzyżowań, szarpie przy ściąganiu nogi z gazu.Che jechać by zmienili podzespoły na Stag 4 plus ,hana czerwone i reduktor AC R01 150KM. Czy to pomoże?
Odp: Fiat Marea 1.6 16 v 2000 r
Te wtryski to nie jest nic dobrego, które masz obecnie założone. Ogólnie hasła dziwny gazownik. Jęz do niego i powiedz ze ma tak to zrobić żeby działało, a nie paczange odwalil za te pieniądze!
Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Odp: Fiat Marea 1.6 16 v 2000 r
Waldemary to chłam ale nawet na nich można zestroić na jakiś czas instalacje. 10tyś powinno dać się śmigać bez kalibracji.. Grunt to dobry gaziarz..
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2