Co sądzicie o czymś takim ? http://allegro.pl/bixenon-soczewka-ange ... 71289.html
myślicie że bd pasować i łatwo zamontować w naszych BBM ?
To jest widok strony w wersji do druku
Co sądzicie o czymś takim ? http://allegro.pl/bixenon-soczewka-ange ... 71289.html
myślicie że bd pasować i łatwo zamontować w naszych BBM ?
Link nie działa. Jest już temat świateł i żarówek. Poszukaj.!
Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Lol, czego to chińczyki nie wymyślą żeby zarobić... "reflektor" wielkości żarówki montowany w jej miejsce, ciekawe jak to wygląda w praktyce. Dla mnie bubel, nielegalne i można stracić za to dowód.
To co polecacie do BBM ? żeby dobrze świeciło bo póki co mam wzmocnione zwykłe H1 i w ogóle nic nie widzę;/
Soczewki, dobra regulacja i żarówki typu Night breaker.
lukq ma rację. Może to dać dobry efekt.
Ja mam soczewki żarówki Philipsa i świecą dość dobrze. Wiadomo że ksenon lepszy, ale kupując Philips Diamond Vision nie boisz się ze utracisz dowód a naprawdę świecą porządnie z soczewkami
Lol, a gdzie przetwornice i w ogóle jak to w reflekyorze zamocować? Coś ponadto mało kabli i w ogóle to za małe na bixeon ;-)
Kup soczewki valeo, zadbaj o ich stan, wstaw nightbreakery i masz dobre światło ;-)
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
witam jestem nowy odrazu tak za przzeproszeniem mam prosbe min. mam fiata brave 1,6 z 1997r i zwykle lampy do ktorych mam zamonotwane zariki H7 i posiadam spryskiwacze na ktorych niewolno jezdzic no i wczoraj z tego powodu mialem kontole naszczescie mnie puscili bez piskow o zarowki fakt musialem otworzyc maske itd ale jakos przeszlo dowodzik rej zostal w kieszenie ciesze sie jak wiadomo na seryjnych zaroweczkach nic nie widac wiec mam prosbe doradzcie mi jakie mam zarowki zalozyc zeby mnie pieski nie zatrzymywaly a zebym mogl dobrze i widocznie jezdzic pozdrawiam
Jak masz ryfle to wg. mnie powinni Ci zabrać dowodzik za te kombinacje z xeon'ami.. ehh.. Przede wszystkim doprowadź lampę do normalnego stanu, wyczyść, zregeneruj odbłyśnik jak trzeba a potem dobre firmowe żarówki i będzie ok..
Ryfle po zenonach na pewno są wypalone wiec proponuje zainwestować w soczewki i dobre żarówki. Było o tym kilka razy! Weź pod uwagę, że oslepiasz i stwarzasz zagrożenie dla innych
Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
tak a ja pózniej jade sobie w mojej niskiej hgtce i mnie razi 60% aut.... czemu ludzie światła do góry tak dają co drugie auto po podsufitce mi z tyłu świeci
no ja jak kupiłem swojego to auto świeciło pieć metrów do przodu zaczełem regulować bo żadne żarówki nie dawały efektu po czym zdemontowałem całe reflektory i co się okazało pozlatywały odbłyśniki z regulatorów powpinałem i jest 70% lepiej choć rewelacji dalej nie ma ale taki urok poprostu