To jest widok strony w wersji do druku
-
3 załącznik(i)
Lancia Lybra 1,9 JTD
No i nadszedł czas na kolejną Włoszkę w rodzinie :D
Lancia Lybra 1,9JTD 105KM
Rok prod. wg. ePer'a 1999
Przebieg 242tys. potwierdzone podpięciem pod kompa (dzięki Przemkowi)
Wyposażenie:
-ABS
-AHS (niestety brak klimy :( )
-elektryczne szyby x2
-elektryczne lusterka
-alu lanci 15
- wspomaganie kierownicy
- fabryczna zmieniarka CD na 6 Płyt w bagażniku
- Podświetlane klamki wewnętrzne
- Podświetlane drzwi od spodu (przód)
- c. zamek z pilota w kluczyku
- Otwieranie bagażnika z kluczyka
- 4x airbag
- fabryczne radio
W najbliższym czasie trzeba powymieniać płyny i filtry.
Troszkę jestem zły na siebie, ze nie ma klimy, po prostu nigdy nie spodziewałbym się, ze Lybra może nie mieć klimy :sciana: a jednak ;P Wychodziły bardzo rzadko, a musiało trafić na mnie ;) Zobaczymy, może kiedyś się dołoży, albo kupi inną :D
Załącznik 4857Załącznik 4858Załącznik 4859
-
No to pierwszy kolekot,jak się jeździ? Trochę dziwne że nie ma klimy.
Dbaj i niech służy.
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
-
No pierwszy klekot, jezdzi się dobrze, ale muszę sie przyzwyczaic do diesla, bo nawyki z Pb cały czas są ;)
Cytat:
Napisał
lukq
Trochę dziwne że nie ma klimy.
tez sie zdziwiłem i to bardzo :sciana:
-
Sprawdzales w eper czy klima jest?
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
-
Bardzo ładna chociaż ja Lybre preferuję w kombi;) Ale zawsze mi się to auto podobało. Życzę bezawaryjności;D
-
Cytat:
Napisał
lukq
Sprawdzales w eper czy klima jest?
Nie sprawdzałem, ale na pewno nie ma, bo sprawdzaliśmy, poza tym nawet przycisku nie ma na panelu ;)
-
egon gdzie ty ją kupiłęś czasami nie gdzieś w okolicy stawiszyna?
-
Cytat:
Napisał
marcin.b2508
nie gdzieś w okolicy stawiszyna?
Tak, a co :?:
-
Petryki? Tam mieli taką na sprzedaż. i ta rejestracja mnie tak coś naprowadziła.
-
Cytat:
Napisał
marcin.b2508
Petryki?
Nie. Kupiłem ją z miejscowości Zamęty ;)
-
to może dziewczyna tego kolesia jest z Petryk. no dobra ale nie odchodźmy od tematu. autko super tylko szkoda że przy takim opasie klimy nie ma. bo na zdjęciu nie widzę przycisku econ a te z klima maja taki pomiędzy tym od obiegu zamkniętego a auto.
-
1 załącznik(i)
Autko ładne i wygodniej się śmiga niż maryśką.
Niestety ale trafiłeś na wersję "Business" i dlatego nie masz klimy,elektrycznych szyb z tyłu,alkantary na fotelach,sterowania z kierownicy i skóry na niej,ale to wszystko można założyć http://autokacik.pl/images/graemlins/skromny.gif.
Ale parę razy pośmigasz i tak Ci się spodoba że o tym zapomnisz.
Aha jak byś chciał to właśnie brat ma całe wnętrze od sedana na sprzedasz w alkantarze :tongue
Kupił cały środek w skórzeZałącznik 4860 i właśnie wczoraj zaczęliśmy robić przekładkę
Jak byś był zainteresowany to pisz.No i jak byś miał jakiś problem to też bo brata Lybrę już parę razy rozebraliśmy hehe.
-
Cytat:
Napisał
marcin.b2508
te z klima maja taki pomiędzy tym od obiegu zamkniętego a auto.
Dokładnie tak, ale Polak mądry po szkodzie :P
Cytat:
Napisał
Zielony
Ale parę razy pośmigasz i tak Ci się spodoba że o tym zapomnisz.
Okaże się ;) tych el. szyb z tyłu, czy skórzanej kiery mi na pewno nie będzie brakować, ale na tą klimę jestem bardzo zły, ale to tylko do siebie mogę mieć pretensje ;)
No i jak coś, to na pewno się odezwę ;)
Ciekaw jestem, jaki byłby koszt założenia klimy.
-
Aż dziw, ale fakt. Nie masz przycosku ECON. Widocznie te z pierwszych lat produkcji zdarzały się bez klimatyzacji. Chociaż ja mam już to po pierwszym liftingu (silnik już E3) i u mnie klima chociaż mam klasę jak Ty jest. Bynajmniej aż jestem zdziwiony, że brak bo tutaj klima była standardowym wyposażeniem.
Co do sterowania nawiewami, to jakby Ci coś kiedyś siało to zgłoś się ;) Ja wymieniałem silniczek (jest jak w Stilo, 4 silniczki) od sterowania klapami dół/środek. Trochę dostęp przerąbany, ale idzie zrobić.
Za ile Lyberki teraz chodzą?
-
Fajne autko choć na dziś dzień nie obejrzałbym sie na auto bez klimatyzacji ;-) Mówisz, że zły jesteś - to Ty te auto w ciemno brałeś?
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2