Problem z elektryczną szybą.
Siemka!
Mam problem następującej natury: Przestała mi działać szyba elektryczna kierowcy + sterowanie szybą pasażera od strony kierowcy - inaczej rzecz ujmując jak naciskam przyciski sterowania szybami od strony kierowcy nic się nie dzieje. Szyba pasażera samodzielnie działa bez zarzutu.
Z rzeczy które robiłem przed wystąpienie usterki.
Rozłączyłem na chwilę wtyczkę (tą jedną dużą między drzwiami a karoserią), wiązki przewodów prowadzących do drzwi, ale podłączyłem z powrotem - reszta typu centralka, głośniki działa bez zarzutu.
Z rzeczy które podejrzewam
Znalazłem koło bezpieczników jedną wtyczkę rozłączoną, tylko za cholerę nie wiem do czego ona powinna być podłączona - nie widzę ani gniazdka ani złączki do której by mogła iść. Taka wtyczka sama się nie rozłącza, więc to może być po prostu wtyczka od jakiegoś opcjonalnego wyposażenia a problem leży gdzie indziej. Ale może ktoś będzie wiedział co to jest:
http://strony.aster.pl/kingtiger/pic-0252.jpg
Być może poszedł bezpiecznik, ale te które sprawdziłem były ok... chyba, że gdzieś jest jakiś pojedynczy na przewodzie? Wie ktoś który bezpiecznik może za to odpowiadać?
Gdzie jeszcze może leżeć problem?
Z góry dzięki za pomoc.