To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Chip tuning -
Chip tuning
witam znalazlem na allegro
Chip Tuning Box +25KM Fiat Stilo 1.6 16V 103KM (2239909606) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
czy tozeczywiscie dziala i pomaga ma ktos to zamontowane zmniejsza spalanie chodzi gl o gaz pali mi 10 l liczylem na 9 l gazu bedzie mial epszzego kopa 1,6 benzynaj jak sie to ustrojstwo zamontuje
-
Nie wierze w takie rzeczy, z allegro. Poszukaj w okolicy firmy która zajmuje się podnoszenie mocy,specjalne programy
Wysłano z GT-I9100 z użyciem Tapatalk
-
Cytat:
Napisał
lukq
Nie wierze w takie rzeczy
Ja też nie wierze... To bajki żeby zarobić kasę na czymś co nie działa.
-
komentarze pozytywne ??? moze ktos to kupil ??
-
daj sobie z tym spokój tez to oglądałem i sie dowiadywałem wyrzucisz kasę w błoto i napewno nie zmniejsza spalania
Cytat:
Napisał
pioneer81
daj sobie z tym spokój tez to oglądałem i sie dowiadywałem wyrzucisz kasę w błoto i napewno nie zmniejsza spalania
niby generatory HHO zmniejszaja koszty jazdy ale w naszym przypadku do stacha nie podejdzie ten za 400zł musimy oszukać kompa i sondy no i taka kompletna instalacja HHO do stasia ok 1000zł http://allegro.pl/kompletna-instalac...266709883.html
-
Swego czasu bylo w gaziecie AutoSwiat - teraz w necie mozna tego poszukac. Podobno silnik musi byc w bardzo dobrym stanie..Inaczej jeszcze bedzie gorzej.