To jest widok strony w wersji do druku
-
1 załącznik(i)
Demontaż Connect nav
Próbowałem wyjąć moją nawigacje ale poległem. Wewnątrz są 2 płyty(dzieci) i muszę je usunąć.
Wiem, że w normalnych radiach są z reguły 4 otwory przez które odblokowuje się zatrzaski, a tu są tylko 2. Próbowałem ale ani drgnie.
Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z demontażem.
-
wyciągnij górny schowek pasażera i zobacz gdzie jeszcze się trzyma radyjko :palacz:
-
w dwa górne otwory trzeba włożyć cienkie druty i powinno wyjść-u mnie było bez problemu
-
Dobra dowiedziałem się, należy mocno wcisnąć druty, ale nie za cienkie, najlepiej aby miały około 2,5mm. Ja użyłem imbusów 2,5mm i 3mm. i poszło. od momentu wyczucia oporu imbus wsunął się około 1-1,5 cm
-
kup sobie specjalne wytrychy do radia. koszt paru zł a nie rzeźbisz i masz wszystko cacy
-
Z tą rzeźbą to racja. Jednak jeżeli, ktoś już posiada imbusy to szkoda zachodu, imbusy są idealne do tej "operacji".
-
Cytat:
Napisał
krzychu345
Jednak jeżeli, ktoś już posiada imbusy to szkoda zachodu, imbusy są idealne do tej "operacji".
nie zgodzę się z tobą. wytrychy posiadają zacięcie które ułatwiają demontaż. lepiej i wygodniej sie wyciąga radia itp
-
Witam, odświeżę kotleta :) Dziś wyciągnąłem Connect nav z mojego stilona, po ponownym podłączeniu jest zero reakcji. Po prostu nie włącza się, wszystkie kostki wpięte są jak przed demontażem. Czy aby je uruchomić po wyciągnięciu należy coś "specjalnego" wykonać?