To jest widok strony w wersji do druku
-
Radioodtwarzacz kasetowy
Witam. W mojej Pandzie 1.2 Dynamic z 2004 roku jest zamontowany fabryczny radioodtwarzacz kasetowy. Czy tego typu radio po odłączeniu zasilania będzie chciało kod do ponownego odpalenia? Sprzedający mi go nie przekazał. I jeszcze jedno zapytanie czy moge bez problemów wymienic to radio na jakis dobry odtwarzacz MP3 np JVS, czy nie bedzie problemów z działaniem np historie z migającym licznikiem? Z góry dzięki za pomoc.
-
Z tego co wiem to kod do radia powinien być w karcie pojazdu. Przy najmniej ja tak miałem.
Osoboście nie widze przeciwskazań do zamiany radia.
-
Cytat:
Napisał
jacekn74
Czy tego typu radio po odłączeniu zasilania będzie chciało kod do ponownego odpalenia? Sprzedający mi go nie przekazał. I jeszcze jedno zapytanie czy moge bez problemów wymienic to radio na jakis dobry odtwarzacz MP3 np JVS, czy nie bedzie problemów z działaniem np historie z migającym licznikiem? Z góry dzięki za pomoc.
KOd będzie chciało tylko wtedy jak zostanie odłączone i wymontowane z samochodu. Jeśli odłączysz tylko akumulator nic się nie stanie.
Zmiana radia na inne jest jak najbardziej możliwa i nie ma z tym żadnych problemów.
Jeśli chcesz kod napisz do użytkownika pionieer81 myślę że pomoże Ci.
-
Dziękuje za pomoc teraz pora na zakup i zmianę radia.