Witam. Mam pytanie, a zarazem prośbe. Mam fiata ulysse 1,9 td 1996r. mianowicie chodzi o kodowanie kluczyka. moze ktos pomoc??
To jest widok strony w wersji do druku
Witam. Mam pytanie, a zarazem prośbe. Mam fiata ulysse 1,9 td 1996r. mianowicie chodzi o kodowanie kluczyka. moze ktos pomoc??
Jeśli chodzi o immo to tam gdzie dorabiają kluczę, z reguły można zakodować immo. Koszt takiej operacji to 100-180 zł.
immo jest okey. chodzi tylko o zamykanie/ otwieranie przyciskiem z pilota... chodzi mi jaka kombinacje trzeba wykonac aby to dzialalo
Oj jak to jest w tym aucie nie wiem, w bravo potrzebny był kod do odblokowania pamięci kodów odbiornika centralnego zamka.. Ale to zupełnie inne auto - u Ciebie może być inaczej..
Pozdrawiam
Na allegro dostępne są piloty które czytaja kod i się dopasowuja do starego pilota
Autor wątku mówi o Fiacie Ulysse, więc to pytanie prędzej nadaje się*na forum Peugeota 806, Citroena Evasion lub Lancii Zety niż tutaj. Nie jestem pewny czy przypadkiem w instrukcji obsługi będzie opisane jak ponownie wkodować kluczyk do BSI. Trzeba poszukać manuala.