Na jaki kolor można pomalować felgi do bordowego seicento, chce coś zmienić na nowy sezon by się zgrywało ale brak pomysłów. Felgi jakie posiadam to Mangels Triangular 13". Czekam na pomysły. Pozzdro! :confused:
To jest widok strony w wersji do druku
Na jaki kolor można pomalować felgi do bordowego seicento, chce coś zmienić na nowy sezon by się zgrywało ale brak pomysłów. Felgi jakie posiadam to Mangels Triangular 13". Czekam na pomysły. Pozzdro! :confused:
srebrne choć bordowe takie a'la kameleon byłyby super. niestety an stalowych felgach pewnie nie wyjdzie więc może lepiej tradycyjnie na czarno i jakiś kołpak
Ja mam u siebie polerowane ale na wiosnę zamienię ten poler na ciemny grafit i tobie też polecam ciemny graficik :)
Aktualnie był czarny mat, myślałem nad polerowanym rantem i coś kolorowego w środku :confused: ale ciemny grafit też myślę by się prezentował wyśmienicie :cool:
generalnie wygląda to tak na chwile obecną:Załącznik 1708
to ja bym se srebrne zrobił. gdyby to był alus to byłoby większe pole manewru. zobacz na fele od barchetty jak fajnie wyglądają srebrne te myślę że też by wyglądały lepiej niż czarne
Ja za to zaproponuje Tobie kolor biały.
Białe wychodziły też fabrycznie: Załącznik 1711 tyle że się zastanawiam czy ten kolorek nie jest już opatrzony bo dużo łebków jeździ z białymi stalówkami :confused:
białe byłyby fajne ale jak mówisz może trochę opatrzone. zastanów sie nad tymi bordowymi co pod kątem wygladają jak czarne mam nadzieję że wiesz o co mi chodzi
Błyszczący grafit albo jak masz za dużo kaski pełen poler jak na moich teraz :)
Tylko gdzie taki lakier zakupić :confused:
Chyba, że rancik zostawić w polerce a środek pomalować pod kolorek auta, zrobiłem foto przymiarkowe na photoshopie i wyszło:Załącznik 1715 :smile:
Czarny mat środek i bordowy mat pierwszy od gumy rancik.
waho ma racje. bo teraz felga wydaje sie bardzo mala