To jest widok strony w wersji do druku
-
Zakup nowego telefonu :D
Jak w temacie. Chcę kupić nowy telefon. Preferuję nokie, ale może się skuszę na coś innego, jeśli by się spodobało :smile:. Najlepiej klasyczny wygląd. Chciałbym przeznaczyć na ten cel jakieś 400 zł może lekko ponad. Telefon nowy oczywiście z gwarancją lub lekko używany. Może macie jakieś propozycje, używacie sami coś fajnego, co polecacie w tej cenie??? Swój sprzedaje lub mogę iść na wymianę :smile:. Posiadam tel. Nokia 6600i slide. Znudził mi się slider i szukam klasyka :wink:
-
nokia C2 myslę że dobry wybór za rozsądne pieniądze i wyglądem na żywo całkiem niezłym
-
Cytat:
Napisał
seth
nokia C2 myslę że dobry wybór za rozsądne pieniądze i wyglądem na żywo całkiem niezłym
seth chodzi Ci o C2-01??jaką to ma obudowę
-
tak o c2-01 obudowa classic całkiem przyjemny telefon i pieniądze całkiem dobre jak za niego
-
wolałbym coś w solidniejszej może jakiejś metalowej obudowie jakby dało radę
-
mi ona przez caly silnik i dalej w kanał poleciała i nic ale cos może mi wpadnie w oko z aluminium
-
co myślisz o x2 np teraz przeglądam na alledrogo
-
u mnie by nie przeszła. dużo pisze sms'ów około 1500 miesięcznie więc ciężko by mi było nie patrząc na telefon napisać sms'a tak jak robię to teraz. ale jak nie piszesz tylko dzwonisz to myślę że powinno być ok
-
też sporo pisze ale dałbym radę,czekam na inne opinie albo ewentualne propozycje
-
ja polecam Nokię C3-00. jest to telefon z klawiaturą qwerty . Nie posiada Symbiana tylko zwykłe oprogramowanie przez co jest łatwy w obsłudze, nie wiesza się i nie resetuje. Sam posiadałem taki telefon przez 10 miesięcy i zamieniłem go na Nokię C5-03 z dotykowym wyświetlaczem i teraz żałuję. Bardzo łatwo szybko i przyjemnie pisało się na tym telefonie smsy. Do klawiatury Qwerty człowiek przyzwyczaja się maksymalnie 5 dni i potem jest lux. Bateria jest wytrzymała przy pisaniu dużo smsów i częstych rozmowach wytrzymywała mi od 5 do 9 dni :smile: Koszt takiego nowego telefonu na Allegro to 330 - 400zł w zależności od koloru obudowy.
Podaję link do specyfikacji fona:
Nokia C3 Dane techniczne telefonu :: mGSM.pl
lub
Nokia Poland - Nokia C3 QWERTY - specyfikacje telefonu
-
ok dzieki dudu$ zwróce na niego uwagę,szwagierka taki posiada :wink:.nie przeszkadzał ci jej rozmiar,z tego co pamiętam kumpel mówił że szybka mu się na nim szybko porysowała.prawda to?
-
Ciężko jest mi powiedzieć co do trwałości obudowy z tego względu że ja swój telefon od nowości nosiłem w skórzanym pokrowcu i na dodatek posiadałem folie na wyświetlaczu. A który telefon się nie rysuje jak nie nosi się go w pokrowcu? każdy się rysuje i tego się nie zmieni. Dla mnie Nokia C3-00 to super telefon posiada bardzo dużo przydatnych funkcji w tym Wi-fi. jakbym mógł się wrócić te 3 miesiące wstecz to nie sprzedał bym go.
-
własnie a jak to wi-fi sie w nim sprawuje,można sobie spokojnie śmigać po necie??
-
A nokia e52? Mam taką jako służbową, bo nie znoszę telefonów, które robią coś poza dzwonieniem i pisaniem SMSów;D No dobra nawigacja w telefonie się przydaje czasami i E52 ją ma. A e52 jest bardzo dobra, szybka, cienka, duża bateria. Może coś za tą kwotę dostaniesz bo nowe od 600zł są, więc lekko używane mogą spaść do kwoty, którą chcesz wydać.
Ja jakoś jeśli chodzi o telefony to jestem mega konserwatystą ;)
-
miszko nie miałem jej w ręce jeszcze, jak obudowa w tym telefonie, nie trzeszczy, czasem te plastikowe wyglądają jak zabawki???
[COLOR="Silver"]
[SIZE=1]---------- Post dodany o 13:32 ---------- Poprzedni post dodany był o 12:04 ----------[/SIZE]
[/COLOR]znalazłem coś takiego SONY ERICSON ELM J10i klasyczny wygląd cena przystępna.co myślicie?