Po naciśnięciu hamulca pali mi się kontrolka ostrzegawcza , to samo jak włączę kierunkowskaz prawy miga mi światło stop na przemian z migaczami i zaświeca się ta kontrolka info .Pomocy
To jest widok strony w wersji do druku
Po naciśnięciu hamulca pali mi się kontrolka ostrzegawcza , to samo jak włączę kierunkowskaz prawy miga mi światło stop na przemian z migaczami i zaświeca się ta kontrolka info .Pomocy
Na początek sprawdź stan klocków hamulcowych, jeśli posiadasz je z czujnikiem zużycia.
Druga sprawa sprawdź połączenie przy kostce (światłach) kabli oraz czy oby na pewno wszystkie żarówki się świecą.
To raczej nie przez czujniki stanu klocków hamulcowych. Posprawdzaj stan kostek przy tylnych lampach, poczyść je i to samo zrób ze wszystkimi żarówkami i ich gniazdami. Najprawdopodobniej problem leży w zaśniedziałych połączeniach elektrycznych.
Jeśli kolega miał na myśli kontrolkę ostrzegawcza (od hamulca ręcznego) to także wypada spr stan klocków, jeśli nie tą to tak jak piszemy elektryczne sprawy do spr.
Wszystko jest teraz dobrze styk na masie w kostce przy lampie był zaśniedziały-przepalony zrobiłem obejście.Dzięki za posty.
Jak zrobiłeś to obejście, mam ten sam problem