witam dzis doszedł do mnie drugi kabelek elm 327 zainstalowale i podpiolem i sprawdzam stan licznika i pokazalo mi tyle ile mam aktualnie ,czyli mam to rozumiec ze nie bylo cofane?
Załącznik 1383 Załącznik 1384
To jest widok strony w wersji do druku
witam dzis doszedł do mnie drugi kabelek elm 327 zainstalowale i podpiolem i sprawdzam stan licznika i pokazalo mi tyle ile mam aktualnie ,czyli mam to rozumiec ze nie bylo cofane?
Załącznik 1383 Załącznik 1384
A co masz na liczniku? Parametry wyglądają spoko.. Swoją drogą fajne widzę opcje macie w tych Stilakach - w bravo niestety pod FESem bida ;)
Wygląda na to, że stan jest ok. Czy to jest ta wersja która wysłałem Tobie (działa rozumiem) ;-)
Jest też tolerancja błędu, zatem jeżeli w komputerze pokazuje Ci 148 tys. km, a na liczniku będziesz miał 142 tys. to jest to ok.
Ja tak mam w Lybrze. Mam chyba różnicę coś koło 4 tys. km. między tym co mam tam, a w komputerze.
Z tego co pisałem i pamiętam tolerancja jest w granicach 7%
Witam jaki to powinna być wersja tego ecuscana? oraz jaki kabelek potrzebuję do tego mam stilona 1.9 jtd 80km z 2003r.
Proszę o informacje. Ewentualnie linki.
pozdrawiam
staniol504
Witam, mam pytanko !
udało się komuś wyszperać na necie pełną wersje FiatECUScan wersję 3.2 ?
szukam już od dawna i bez rezultatów :(
Pozdrawiam !!!
Kolego prosisz o piracką wersję programu na oficjalnym forum? Oj bardzo nie ładnie.. Program można kupić, wg. mnie może nie jest wart ceny (a właściwie nie jest warta różnica między płatną a bezpłatną wersją), ale taką narzucił autor i trzeba to uszanować.
dzis pol sie z ecu silnikiem i stan licznika jest troszke mniejszu niz na zegarachZałącznik 1387 na zegarach jest 148 869 km jak na zdj z podl z serwisem na fotce w poscie wyrzej
Z tym przebiegiem jest wszystko ok, tak jak pisałem wyżej jest tolerancja 7% wahania w dół i w górę.
Wszystko wydaję się być ok, także nie masz się czym stresować, tylko cieszyć że jest taki stan.
A co to oznacza, jeżeli wartość hodometr jest równa 0? U mnie tak wyświetla... dziwne. Czyli można stwierdzić, że była cofka na liczniku? wartość na liczniku 170 000.
Ostatni zapis równa się 0, czy sam hodometr?
Jeśli sam znaczy, że coś było majstrowane. Jest taki program jak AlfaDiag i nim możemy rzeczywisty przebieg też odczytać.