Stilo 1.9 JTD - čudan zvuk ... !!??
Priya Sveg vas da vidite SVE lijepo pozdravim ovom forumu Posto u Novom .... Stila Vozim 1,9 JTD 85 kW i Biti super nekih godinu bio kada ga kupio ISTI. Priya neki dan da ISTI odjednom primjetio da auto nece vuče, neće obrtaji .... Puno ...., koda majstora Odem, Pregleda isto svašta Nesto SVE i napasti, a ja Zemlja CE Dati otkrije oštetilo SE IDE Tanko crijevo vezova na ventil turbine. ... Uzeo izolir h, a zatvorio oštečenje PILANA. Tada i iz IDE OPET auto Kao i Isao Sto IH Imam Ali sada neki zvuk .... čudan (Podsjetio me na španer zubčastog REMEN kada SEBI pokvari sto Sluc MAOI sam u autu audiju Priya ovog ili na ležajeve na alternatoru, nekako pilana duplikati zvuk, Nesto SE Kao da nakon dvoje ujutro pokvarenom ..... ležaju) Poučen Vrijeme Kren redom mijenjao ISTI kupnje zubčastog iako ga kupio kada isti zamijenim vodenu pumpu, španer zubčastog, poljoprivrednih i juhe i # 269; Asti .... stanje isto. Zamjenim mikroremen i stanje ulogu isto .... (Da napomenem da isti nikakve lampice Nepalski tabla instrumenta, a preživio crijeva turbine oka i oči pregledana Su Su). U moj auto na nekih radijallahu LERU 800 do 900 obrtaja i dati ... parila i Tada SEBI ...
Dajem poslušate isječke ako možete da godišnje pomozite:
http://imageshack.us/clip/my-videos/405/kju.mp4/
NISAM PAMETAN Vise .... Neko ako neki prijedlog pomozite IMA .... Hvala UNAPRIJED.