Zlozylem swoje seicento :) fajnie śmiga ale największym problemem jest to, że jakimś cudem zagięła mi się linka od sterowania ogrzewaniem. Da rade jakoś wymienić samą linkę czy trzeba zmieniać nagrzewnice ???
To jest widok strony w wersji do druku
Zlozylem swoje seicento :) fajnie śmiga ale największym problemem jest to, że jakimś cudem zagięła mi się linka od sterowania ogrzewaniem. Da rade jakoś wymienić samą linkę czy trzeba zmieniać nagrzewnice ???
spokojnie wymienisz linkę sam. trochę z tym, dłubaniny ale powinieneś sobie poradzić. więc śmiało w garaż piwko pod pachę i na spokojnie do dzieła
ale linke czy nagrzewnice ??? Bo kokpit mialem juz sciagniety ale nie mialem czasu zeby wymieniac nagrzewnicy a linki chyba nie da sie kupic osobno
tak szukam i szukam i chyba faktycznie linka jest produktem deficytowym. szukaj po szrotach może znajdziesz szkoda byloby całą nagrzewnice kupować.
wydawało mi sie chyba że kiedyś wymieniałem linkę stąd moje przekonanie że są w obrocie
No wlasnie.... linek w zamienniku brak.... poki co jest cieplo wiec mozna smigac bez ogrzewania, ale przed jesienia trzeba bedzie cos wymotac. Jakby ktos mial linke na zbyciu to moge odkupic
spróbuj może ja wymontować i dobrać z czegoś innego np od linki maski. może w ten sposób by sie udało to zrobić
linke w aso kolego. 20zł za sztukę do marei, to pewnie i tyle samo do seja. chodzi Ci o linkę do pokrętła ogrzewania?
Jeśli nie możesz jej nigdzie znaleźć to szukaj na szrocie, rozbierz i za przysłowiowe piwko będziesz miał.