To jest widok strony w wersji do druku
-
1 załącznik(i)
Jak zaprogramować radio?
witam. posiadam takie radio
Załącznik 646.
i mam problem bo nie potrafię ręcznie nastawić częstotliwości takiej jaką chcę. zakupiłem transmiter i nie mogą korzystać z niego. radio wynajduje tylko stacje radiowe a ja chcę sam nastawić częstotliwoś. Albo ma może ktoś instrukcję bo ja znaleźć nie mogę.
-
A nie jest tak, że jak przytrzymasz strzałeczki góra dół to po chwili przechodzi w programowanie ręczne? Już nie pamiętam ale jakoś się da.. Manual do radia znajdziesz albo w downloadzie (może nie być po przenosinach) albo na chomiku gdzieś poprzez google..
-
W Downloadzie są wszystkie instrukcje do tego typów odbiorników.
-
Jestem nowy i bez bicia powiem, że w najbardziej oczywistym miejscu nie sprawdziłem (download), ale już tam idę. A skoro admin mówi ze tam jest to musi tam być. A co do strzałeczek to wyszukuje tylko stacje i nie mam możliwości wprowadzenia kokretnej wartości, a taka możliwość na pewno jest. Dzięki za pomoc
-
Cytat:
Napisał
uskok
Jestem nowy i bez bicia powiem, że w najbardziej oczywistym miejscu nie sprawdziłem (download), ale już tam idę. A skoro admin mówi ze tam jest to musi tam być. A co do strzałeczek to wyszukuje tylko stacje i nie mam możliwości wprowadzenia kokretnej wartości, a taka możliwość na pewno jest. Dzięki za pomoc
Przytrzymaj dłużej strzałkę w bok i po chwili przełączy CI się w tryb manualny, oznaczony z boku literą M.
-
Witam wszystkich jestem nowym uzytkownikiem poszukuje rowniez informacji na temat programowania standardowego radia w bravce jest roszeczke inne niz na zdjeciu przytrzymanie cyferki w celu zaprogramowanina stacji nic nie daje a tak jest prawie w kazdym radiu mam wersje 1.6 sx z 1997 r moze jakies pomysly ? pozdro
-
Ściągasz instrukcję obsługi auta i tam masz instrukcję większości odbiorników po polsku.
Pozdrawiam
-
Instrukcja dostępna jest w dziale download.
Podaj ewentualnie model radia.
-
Witam trzymasz obojetnie ktora strzalke pare sekun i wlacza sie tryb manualny . pozdrawiam