To jest widok strony w wersji do druku
-
Fiat Bravo Genius Abarth
Nowy FIAT Bravo 2010 z Gwarancja limitowana wersja (1662834604) - Aukcje internetowe Allegro
Fiat Bravo GENIUS, 1.4 T-JET 150KM, 2010r., 1400cm3, 150 KM - otomoto.pl
To samo auto. Chyba nie byłby to aż taki zbieg okoliczności, że te same dywaniki w wzór kart do gry. Ceny diametralnie różne.
Tutaj zarejestrowane kupione w salonie, a tam gotowe do rejestracji.
Tutaj i tutaj gwarancja fabryczna...
Dziwne to auto... i ta cena. Tutaj 49 tys., a tam 39 tys. zł.
-
Trochę różnią się przebiegami jak zauważyć można, choć i tak dziwne.
-
a ja wam powiem że to najzwyklejsze bravo w wersji z pakietem sportowym. jeden wielki pic na wodę fotomontaż
-
To u Pietrzaka ma 150km, a z allegro 140. I różnią się przebiegiem ale jak wiadomo przebieg to rzecz umowna ;)
-
bravo z silnikiem t-jet jest tylko z jednostka 150 KM kolejny błąd klesia
-
140/150 zależy. Akurat w Bravo się nie dowiadywałem, ale były 150 konne silniki, później ktoś pisał tutaj na forum, że wszedł S&S, euro 5 i moc spadła do 140 koni mechanicznych.
A nie zastanawia Was, że mają te same "wykładziny" w jakiś wzór kart. Chmm ciekawe czy to jest to samo auto.
Przebieg to rzecz umowna. Na alledrogo jest napisane u góry 7900km, a niżej 8400km.
Tak sobie przeglądałem i właśnie ta wersja mi się rzuciła w oczy, że takie bardzo podobne te dwa auta.
-
To to samo auto - dealer zwęszył okazje na zarobek i je kupił - a teraz sprzedaje 10k drożej :)
-
Czyli znalazła się "150" tka ;) . "...felgi 19 cali..." ludzie czasem sami nie wiedzą co mają i co sprzedają ... .
Fiat Bravo, 2010r., Bravo LIMITED edition GENIUS Abarth 120PS sprzedam samochód osobowy, [lskie
tutaj miał 120 koni :lol: . Co jakiś czas wychodzą limitowane edycje ale o takiej nie słyszałem :roll: ... .
Cytat:
Napisał
seth
bravo z silnikiem t-jet jest tylko z jednostka 150 KM kolejny błąd klesia
nie tylko bo teraz to są "140"stki . Osobna kwestią jest to że sprzedający nie wie co sprzedaje ... :)
-
Cytat:
Napisał
BART_osz
Osobna kwestią jest to że sprzedający nie wie co sprzedaje ... :)
Nie koniecznie nie wiem, moim zdaniem specjalnie tak jest wpisane - to kupujący do końca nie wie co kupuje.
-
I t a nie wiedza ma wprowadzić w konsterne i wielkie zainteresowanie ? Dziwna taktyka ...:roll: . Szukając w necie i znajdując ten sam samochód w kilku "opcjach" silnikowych i cenowych - od razu bym sobie odpuścił ... . Ale ja może jestem inny :cool: . ( piszesz nie wiem ... pomyłka czy to ty sprzedajesz :) ? )
Szukałem drugiego takiego "genius abartha" i nie mogę znaleźć . Tylko ten biały z różnymi mocami . W poniedziałek spróbuję sprawdzić u źródła czy taka wersja była produkowana ... .
Troche to trwalo :) - ale kierownik zmianowy z cassino wreszcie odpisal - nigdy nie widzial bravo w wersji genius abarth :) . A jak on nie widzial ... to nie bylo takich bravo produkcyjnych .
PozdrY