Siema, mam trochę nietypową sprawę.
Ja z całą rodzinką mamy zamiar wybrać sie w tym roku nad morze, ale pojęcia nie mam gdzie ;) i prośbą do Was, jakby ktoś znał miły ośrodek, w mare z dostępną ceną to byłbym wdzięczny ;)
To jest widok strony w wersji do druku
Siema, mam trochę nietypową sprawę.
Ja z całą rodzinką mamy zamiar wybrać sie w tym roku nad morze, ale pojęcia nie mam gdzie ;) i prośbą do Was, jakby ktoś znał miły ośrodek, w mare z dostępną ceną to byłbym wdzięczny ;)
Dwa lata temu byłem tutaj: Ośrodek Wypoczynkowy "PIASKI CLUB". Niczego sobie, jako baza wypadowa na tę część Bałtyku nawet fajny ośrodek, choć widywałem lepsze, ale ten jakoś mi przypadł do gustu.
egon, a może jakieś fajne jezioro na Warmii, czy na Mazurach, jest spory wybór i też bardzo fajnie.
Dzieki wszystkim za pomoc, ale wyszło, ze jade tu ;)
ostrowo krokowska 18 - Mapy Google
Pokoje Gościnne Krokus - Ostrowo, Krokowska 18 - pokoje w Ostrowie
Przyjadę do Ciebie na rowerze ;-) z Gdyni
taniocha cos u nich. fajnie że udało ci sie coś znaleźć. niestety ja juz tak tanio nie znalazłem
lukq zapraszamy serdecznie :D
seth ano udało sie, sam sie zdziwiłem jak pani mi cenę podała ;)
szkoda że ja juz zarezerwowałem sobie gdzie indziej
seth na przyszłość będziesz wiedział ;)
no pewnie za rok skorzystam
Ja po powrocie opisze jak było ;)
Odkopie troche temat ;)
Ja w tym roku takze jade w to samo miejsce, bardzo mi przypadło do gustu, poza tym jedziemy w tym roku wczesnie (4-9 czerwca) i jest tam bardzo tanio w tym okresie ;) cena 20zł/osobodoba i dogadałem sie z panią, ze dostaniemy pokój trzyosobowy w cenie dwuosobowego :D
ja mogę polecić pokoje gościnne w miejscowości Ruciane Nida ulica Słoneczna 7. może nie najtaniej( 30 zł doba) ale sympatycznie a do tego w każdym pokoju łazienka. mi tam bardzo się podobało i w wakacje znowu mam zamiar tam jechać. http://www.ruciane-nida.pl/opis-128-Halina+Piascik.html
Sianożęty koło Ustronia Morskiego mnóstwo ośrodków, ale najważniejsze, że bardzo blisko do morza. Polecam spokojne miejsce do wypoczynku, jak na balangę to obok Ustronie.
w Sianorzętach o 24 wszystko zamknięte. W Ustroniu chodziliśmy do knajpy z wodospadem, wystrój w czerwonej cegle mur, fajnie było, ale do rana można było poszaleć w innych lokalach, byłem 2 lata temu...:)