Witam panowie moje pytanko jest banalne, mianowicie jaki wosk do auta mozecie polecic :?: by bylo w miare latwo go wypolerowac recznie rzecz jasna 8) i tak by smugi nie zostały pozdrawiam
To jest widok strony w wersji do druku
Witam panowie moje pytanko jest banalne, mianowicie jaki wosk do auta mozecie polecic :?: by bylo w miare latwo go wypolerowac recznie rzecz jasna 8) i tak by smugi nie zostały pozdrawiam
mysza, K2 :) wypróbowane już wielokrotnie, szybko się sciera, bez smug i co najważniejsze efekt super :)
no i wielkie dzieki Krzysiu :) oczywiscie masz na mysli paste ? nie jakies denne w sprayu :) trzeba odpicowac bryke wakacje ida he ;) pozdrawiam :)
http://allegro.pl/k2-ultra-wax-pasta...615399231.html
ten??
mysza co do specyfików oprócz past wszelkiego typu, polecam "Balsam" firmy K2, jet to takie mleczko, w butelce jak od płynu do mycia szyb, efekt zajefajny ;)
egon wypunialem auto k2 :cool: co moge powiedziec efekt jest taki sobie ;) zamowilem teraz wosk taki jak proponuje lukq "Trutle" taki z żółwiem ;) zobaczymy co z tego bedzie pozdrawiam ;)
luqu wosk Trutle" taki z żółwiem zobaczymy co z tego bedzie MEGA zadowolony jestem :) prosto sie naklada szybko poleruje :) :) piekny efekt pozdrawiam i POLECAM
Mysza Jak rozumiem jesteś zadowolony ;-) Ja też, ale już mi się kończy mam go prawie 2 lata ;-)
Ja stosuje Turtle WAX colour magic- wosk koloryzujacy maskujacy drobne rysy,,, Fajnie sie naklada i latwo poleruje. I lakier naprawde wyglada pięknie po takim woskowaniu. Zuzyłem już chyba ze 3 butelki tego- koszt ok 35 pln.
Wosk SONAX CARNABA jest rewelacyjna nie zostawia pyłku po docieraniu ani nic takiego i bardzo prosty w polerowaniu. Jedyną wadą sena.
Dobry też jest NIELSEN z teflonem.
Sam wosk to nie wszystko najważniejsze jest przygotowanie lakieru pod wosk czyli oczyszczenia lakieru co do wosku woski które opisujecie w tym temacie prócz wosku który polecił coyot czyli coli 476 są to produkty które nie trzymają się na lakierze dłużej niż 4-6 tygodni.
potwierdzam collinite 476s + na ciemne auto poorboys black hole nie zapominac o glinkowaniu efekt rewelacja