Siema. Tak jak w temacie, potrzebuję informacje gdzie podłączyć wężyk od nadmiaru paliwa od wtrysków.
Będę wdzięczny za wszystkie informacje :)
Pozdro
To jest widok strony w wersji do druku
Siema. Tak jak w temacie, potrzebuję informacje gdzie podłączyć wężyk od nadmiaru paliwa od wtrysków.
Będę wdzięczny za wszystkie informacje :)
Pozdro
Jeśli chodzi o ten wężyk zaznaczony na zielono, to powinien iść tam gdzie zaznaczyłem na czerwono, bynajmniej u mnie tak jest. Jeśli chodzi o jakiś inny, to nie wiem o który.
Zdjęcie zaciągnąłem z allegro, bo nie chciało mi się lecieć na parking.
http://fiatforum.com.pl/imgshack/_t/t_0001643.jpg
A od przepustnicy idzie znaczy wąż z płynem chłodniczym, który ją podgrzewa... znaczy przepustnicę. Jak się mylę,to niech mnie ktoś poprawi ;) ale raczej jest tak jak napisałem.
Co do tego od płynu chłodniczego to już doszedłem :) I jest jeszcze jeden wężyk który wychodzi z takiej puszki po prawej stronie na ścianie grodziowej, jest tam tez złącze do kompa to ten wężyk od dołu do przepustnicy tak? :)
Tu Ci nie powiem, silnik mamy taki sam, ale osprzęt, trochę inaczej porozkładany, i nie wiem teraz z pamięci, jutro zerknę i jak coś, to napiszę.Cytat:
Napisał DanioxD
[size=2][ Dodano: 2011-04-29, 10:34 ][/size]
Ten wężyk podłączony jest ciut niżej niż ten zaraz nad literką "F" pierwszym od lewej.