Tylne boczki do wersji 3D - pytanie
Witam serdecznie
Mam pytanie odnośnie tylnych boczków w stilo 3 drzwiowym. W auvcie które kupiłem miałem boczki skórzane. W górnej częsci, tam gdzie krawędż boczka styka się z boczną szybą, skóra była zawinięta do spodu i wyglądało to bardzo estetycznie. Natomiast teraz zmuszony byłem wymienić te boczki na tradycyjne - tzn z tapicerką z materiału. I tu sie nasuwa pytanie - czy w górnej krawędzi boczka materiał był oryginalnie wykańczany jakąś uszczelką tak jak to jest w przypadku boczka na drzwiach ? U mnie ten materiał nie jest zawijany do spodu i boję się że zacznie się strzępić. Ewentualnie czy ktoś to jakoś zabezpieczał ?
Pozdrawiam
[size=2][ Dodano: 2010-11-11, 21:25 ][/size]
Witam ponownie
Czy mogę prosić o zrobienie zdjęcia tylnego boczka wersji 3D? Dzięki temu będę miał wiedzę , czy wszystkei boczki są tak "wykończone"
Pozdrawiam
Re: Tylne boczki do wersji 3D - pytanie
[quote="IRON"]Witam serdecznie
Mam pytanie odnośnie tylnych boczków w stilo 3 drzwiowym.
>>>>>>>>>>>>>
Tapicerka w drzwiach przednich 3D jest wykończona przy szybie plastikową listwą, natomiast tylna nie ma wykończenia plastikowego, a materiał jest podwinięty przy oknie pod spód. Jest podwinięta dość głęboko, na tyle, że krawędzi nie da się zobaczyć. U Ciebie jest coś nie tak.