Witam
Robił to ktoś może już, jakieś wnioski, opisy?
Pozdrawiam
Daawe
To jest widok strony w wersji do druku
Witam
Robił to ktoś może już, jakieś wnioski, opisy?
Pozdrawiam
Daawe
wymieniasz środkowy tunel [tam gdzie ręczny drązek zmiany biegów] kupujesz lusterka do sterowania, wiązkę kabli potrzebnych i po problemie, no chyba, że jeszcze chcesz mieć je ogrzewane.
Mam zestaw do bravy elektrycznych z podgrzewaniem . Lustra , wiązka i sterowanie ,jak Cię interesuje to daj znac na priv. Maogę podesłac foto.
a po co środkowy tunel wymieniać??Cytat:
Napisał lukq
bo w środkowym tunelu znajduje się sterowanie lusterek.
Dołączę się do tematu.
Mam zwykłe lusterka[sterowanie ręczne] bez ogrzewania.
Chcę wymienić je na elektryczne, z podgrzewaniem. Da się tak ?
Ma ktoś może instrukcję co i jak zrobić ?? od a do z ??
Ten plastik przy moich lusterkach zostanie czy trzeba kupić już całe lusterko z plastikiem ? Bo wtedy bym musiał malować ten plastik ?
Może jest na allegro taki gotowy zestaw ???
Na allegro dostaniesz na pewno całe zestawy z okablowaniem ogri.
Jeśli chodzi o plastik ten wewnętrzny trójkątny, to będziesz musiał wymienić. Obudowę lusterek możesz zostawić, tylko środku będziesz musiał wymienić.
Bez problemu da się wymienić ten środek obudowy lusterek? czy trzeba kleić, łączyć itp ??
bezproblemowo wymienisz. Za tym plastikiem od wewnątrz znajduje się mocowanie lusterka na 3 śruby trox.
Resztę bez problemu zrobisz sam, dalej.
Jest nawet instrukcja krok po kroku w dziale download ;) enjoy
Dziś tak wyciągnąłem sobie ten plastik gdzie jest sterowanie lusterkami, na środku tunelu, i zauważyłem że jest tak "jakaś" kostka nie używana z trzema kabelkami, może to być od lusterek ??
To jest zasilanie do dodatkowego gniazda zapalniczki - niestety - wiązkę do lusterek trzeba będzie pociągnąć ;)
O kurcze to się też dobrze składa że to jest do dodatkowej zapalniczki. Bo myślałem jak tu radio CB podłączyć by kable były nie widoczne a nie rozbierać gniazda zapalniczki. :)
No nic, poszukam taki zestaw do montażu el. Lusterek i się będę bawił. Jak narazie nie mogę takiego zestawu znaleźć, chyba że ktoś pomoże znaleźć ?.
Dzięki panowie
To skorzystaj z szukajki google i znajdź sobie takiego PDF'a na chomiku u kogoś..