To jest widok strony w wersji do druku
-
żarówki w panelu nawiewu
Cześć,
Jakie żarówki (- typ) są zamontowane w panelu sterującym nawiewem?
Chodzi mi o te, które są pokazane tutaj:
http://www.kustosz.net/Stilo/manual-...ow_nawiewu.pdf
Autor strony zrobił manuala jednak nie podał modelu tych żarówek. Czy ktoś wie jaki to typ?
Czy komputer przy rozruchu spraedza również te żarówki, czy tego miejsca to akurat nie dotyczy?
Pozdro !
Dominik
-
cze. Są to żaróweczki 12v 1.2 wata tylko musisz zwróci uwagą czy z obudową plastikową czy nie ale z tego co widziałem w tej instrukcji to są to żaróweczki bez obudowy plastikowej
-
a maja one jakies oznaczenie? np T10 czy coś ??
-
dudu$, Każda jest w oprawce plastikowej kwestia tego czy żarówka jest wyjmowana czy zgrzana z oprawką wąsami.
Oman, jakby nie było rozbierz panel wyjmij i będziesz wszystko wiedział.
-
Cytat:
Napisał seth67
Oman, jakby nie było rozbierz panel wyjmij i będziesz wszystko wiedział.
seth67, właśnie chodzi o to że chce najpierw kupić żaróweczkę a najlepiej diodkę a dopiero później rozebrać.
Ma ktoś wiedzę co to za żarówka?
-
żarówka jest napewno 1,2 ale kwestia jest oprawki. najlepiej jest właśnie rozebrać pojechać i kupić rozebrany panel w niczym nie przeszkadza
-
czy jeżeli wsadzi się tam żarówkę o innej np wyższej bądź niższej mocy komputer "wywali" błąd?
czy są jakieś minusy stosowania mocniejszej żarówki?? można w to miejsce zastosować diodę led?
-
Oman, ja bym się w diody nie bawił. kumpel coś niebieskiego sobie tam wstawił i zrezygnował jednak to co daje producent w zupełności wystarcza
-
dlaczego zrezygnowal ? dlatego że za dobrze oswietlało ? :>
-
Oman, niebieskie podświetlenie trochę go wkurzało. na desce zostawił ale panel zmienił na biały. myśle że ze względu na lepszą widoczność tego co tam jest
-
Czy ten panelik jest podświetlany diodami smd czy jakimiś żaróweczkami?
Jak to wygląda?
http://fiatforum.com.pl/imgshack/_f/f_0000941.jpg
Pozdro !
-
-
-
tak, nie świeci ci cały czy pod którymś przyciskiem