Mam pęknięty zawias w pokrywie górnego schowka. Aby go naprawić trzeba go jakoś wymontować. Proszę o podpowiedzi: Czy jest możliwość bez demontażu całej deski?
To jest widok strony w wersji do druku
Mam pęknięty zawias w pokrywie górnego schowka. Aby go naprawić trzeba go jakoś wymontować. Proszę o podpowiedzi: Czy jest możliwość bez demontażu całej deski?
Podpinam się pod pytanie również mam ten problem lewy zawias urwany.
Robił ktoś kiedyś już coś takiego ??
Udało się naprawić.Cytat:
Napisał rybok_999
Jest to cytat z forum gdzie też to opisałem:
Cytat:
I udało się. Pokrywa była zamontowana na pięciu blachowkrętach na cienki torks. Te pięć wkrętów odkręcałem dwa dni od 11 do 20 i montowałem cały dzień. Po naprawie zmieniłem wkręty na takie z łbem sześciokątnym i cztery wkręty wkręciłem, piątego nie udało się. Montowałem te wkręty dzisiaj od 10 do 20. Fajna zabawa no nie. Ale udało się. Jest to możliwe do zrobienia. Pozdrawiam zainteresowanych.
Gborowik, :popupie: nie odwołuj do innego linku jeśli wiesz jak to zrobic. Staraj się dawac odp na tym forum, po to ono jest. Posta ci edytuje i daje jak powinno byc. :gwizdek:
Sory, ale potrzebna mi była szybka podpowiedź i napisałem prośbę na trzech forach. Po zrozumieniu problemu i naprawie pokrywy zabrakło mi czasu,aby we wszystkich odpowiedzieć.Cytat:
Napisał KrzychuB
Obiecuję poprawę i z pokorą przyjmuję :zolta:
Gborowik, spoko, ważne żeby koledze pomogło :)
kolego Gborowik mógłbym Cie prosić o bliższą lokalizację tych śrubek od tego schowka?? Mam podobny problem z tym schowkiem... ;/
ponawiam temat. czy ktoś z forumowiczów mógłby mnie nakierować jak zdemontować tą górną pokrywę schowka?? Jakie śrubki odkręcić i gdzie ich szukać?? Proszę o pomoc i z góry dziękuje :)