Witamy na Fiat Klub Polska
Posty od 1 do 2 z 2

Temat: Brak ogrzewania  

  1. #1
    Nowy klubowicz
    Dołączył
    26 styczeń 2014
    Skąd
    DOLNY ŚLĄSK
    Postów
    2
    Auto
    ULYSSE 2.0 16V
    Rocznik
    1999

    Brak ogrzewania

    Witam wszystkich .
    Mam pewien problem ze swoim fiacikiem a mianowicie po wymianie nagrzewnicy nie ma ogrzewania , tzn. niby jest ale znikome , nie ma żadnej różnicy przy zwiększaniu temperatury , przed wymianą wszystko działało prawidłowo . Co może być tego przyczyną ? Dodam że auto ma webasto .
    Dziękuję za wszystkie sugestie .
    Pozdrawiam



  2. Chcesz dołączyć do nas? Zarejestruj się!
  3. #2
    Nowy klubowicz
    Dołączył
    06 marzec 2011
    Skąd
    Zabrze
    Postów
    72
    Auto
    UNO/ULYSSE
    a odpowietrzyła ci się ta nagrzewnica? i czy na odwrót nie zapiąłeś przewodów? i czy (nie wiem jak tam u ciebie )są linki czy jakieś elektryczne sterowanie zaworem nagrzewnicy -może nie otwiera mimo że pokrętło chodzi.
    FIAT ULYSSE 2.0JTD 16V << srebrny >> 145 kkm
    FIAT UNO 1.4ieS LPG << czarny >> 324500 km +++


 

Podobne tematy

  1. brak ogrzewania
    Napisany przez ogr666 na forum Stilo
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post: 07-01-2013, 21:27
  2. Brak ogrzewania
    Napisany przez rafcyk111 na forum Panda
    Odpowiedzi: 43
    Ostatni post: 06-01-2013, 23:01
  3. Maluszek el brak ogrzewania
    Napisany przez Kamciu86 na forum Old Timers i inne
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post: 05-07-2012, 13:05
  4. Brak ogrzewania tylnej szyby
    Napisany przez JUREK na forum Bravo, Brava, Marea
    Odpowiedzi: 19
    Ostatni post: 18-06-2010, 08:54
  5. Brak ogrzewania tylnej szyby
    Napisany przez cypis86 na forum Bravo, Brava, Marea
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post: 11-02-2009, 12:05

Odwiedzający znaleźli nas szukając w sieci

Tagi dla tego tematu

http://www.iparts.pl