Witamy na Fiat Klub Polska

Szukaj:

Tag: odpala

Strona 5 z 10 PierwszyPierwszy 2 3 4 5 6 7 8

Szukaj: Wyszukiwanie trwa這 0.00 sekund; generowane 22 minut (y) temu.

  1. DUCATO 2.3 120 KM Kr璚i nie odpala

    Rozpocz皻y przez BartG, 03-03-2015 15:28
    120, ducato, kr璚i, nie, odpala
    • Odpowiedzi: 1
    • Odwiedzin: 1,476
    Ostatni post: 05-03-2015 06:57
    BartG  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Ducato III

    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 1,191
    Ostatni post: 17-02-2015 06:02
    natttkaaa  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Siena, Palio

  2. po remoncie g這wicy b陰d p0016 raz odpala raz nie

    Rozpocz皻y przez Adrian2690, 09-02-2015 19:48
    b陰d, g這wicy, nie, odpala, p0016, raz, remoncie
    • Odpowiedzi: 4
    • Odwiedzin: 1,962
    Ostatni post: 17-02-2015 09:56
    Adrian2690  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Ducato III

  3. 1,9 multijet nie odpala

    Rozpocz皻y przez zurek34, 02-02-2015 08:50
    multijet, nie, odpala
    • Odpowiedzi: 5
    • Odwiedzin: 1,187
    Ostatni post: 03-02-2015 09:04
    seth  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Bravo II

  4. 2.3 multijet 150km 2012r nie odpala

    Rozpocz皻y przez matts73, 24-01-2015 21:10
    • Odpowiedzi: 11
    • Odwiedzin: 5,056
    Ostatni post: 16-01-2016 08:22
    foki_az  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Ducato III

  5. Stilo 1,9 JTD nie odpala

    Rozpocz皻y przez MaHeK, 07-01-2015 17:30
    brak turbo, jtd, nie, odpala, stilo
    • Odpowiedzi: 6
    • Odwiedzin: 1,149
    Ostatni post: 19-01-2015 15:44
    cichy1555  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

  6. Uno 1.4 95' nie odpala

    Rozpocz皻y przez lolek1990, 04-01-2015 15:51
    nie, odpala, uno
    • Odpowiedzi: 5
    • Odwiedzin: 1,125
    Ostatni post: 05-03-2015 21:44
    Slawek_c  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Uno

  7. Marea nie odpala...

    Rozpocz皻y przez marior1979, 29-12-2014 16:44
    marea, nie, odpala
    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 810
    Ostatni post: 30-12-2014 18:44
    marior1979  Id do ostatniego postu
  8. Fiat Bravo 1,2 2001 nie odpala...

    Rozpocz皻y przez Kubus96, 27-12-2014 12:06
    2001, bravo, fiat, nie, odpala
    • Odpowiedzi: 4
    • Odwiedzin: 1,076
    Ostatni post: 28-12-2014 21:21
    Kubus96  Id do ostatniego postu
  9. Croma 1.9 JTDM nie odpala

    Rozpocz皻y przez houta, 25-12-2014 14:51
    croma, jtdm, nie, odpala
    • Odpowiedzi: 11
    • Odwiedzin: 1,758
    Ostatni post: 03-01-2015 17:17
    mugsy  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Croma

  10. Fiat Fiorino 1,3 Multijet - zimny ci篹ko odpala.

    Rozpocz皻y przez pawel92, 14-12-2014 21:05
    ci篹ko, fiat, fiorino, multijet, odpala, zimny
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 1,536
    Ostatni post: 14-12-2014 21:05
    pawel92  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Fiorino

  11. fiat marea 1,9 jtd nie odpala prosze o pomoc

    Rozpocz皻y przez ewelina11166, 23-11-2014 15:48
    fiat, jtd, marea, nie, odpala, pomoc, prosze
    • Odpowiedzi: 4
    • Odwiedzin: 1,036
    Ostatni post: 24-11-2014 19:53
    lukq  Id do ostatniego postu
  12. po zwarciu kr璚i rozrusznik, nie odpala

    Rozpocz皻y przez akiwara, 17-11-2014 19:23
    kr璚i, nie, odpala, rozrusznik, zwarciu
    • Odpowiedzi: 1
    • Odwiedzin: 1,379
    Ostatni post: 24-11-2014 16:56
    sznycel  Id do ostatniego postu
  13. Stilo 1.8 nie odpala

    Rozpocz皻y przez wisnix00, 23-10-2014 18:49
    • Odpowiedzi: 1
    • Odwiedzin: 1,254
    Ostatni post: 28-10-2014 12:08
    MaciejP-wawa  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

  14. Brava 1.4 12V nie odpala - FF 136

    Rozpocz皻y przez pawelll1987, 08-10-2014 19:01
    3 Strony
    1 2 3
    • Odpowiedzi: 44
    • Odwiedzin: 3,713
    Ostatni post: 17-11-2014 19:11
    pawelll1987  Id do ostatniego postu
  15. Croma-B喚dy i nie odpala

    Rozpocz皻y przez Karas, 07-10-2014 21:05
    2 Strony
    1 2
    • Odpowiedzi: 16
    • Odwiedzin: 3,864
    Ostatni post: 18-11-2014 19:10
    Karas  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Croma

  16. nie odpala fiat bravo 1.6 16

    Rozpocz皻y przez grefek, 08-09-2014 03:41
    bravo, fiat, nie, odpala
    • Odpowiedzi: 11
    • Odwiedzin: 1,400
    Ostatni post: 11-09-2014 08:10
    waho.  Id do ostatniego postu
  17. Problem, ga郾ie, nie odpala.

    Rozpocz皻y przez derSal, 07-09-2014 19:56
    ga郾ie, nie, odpala, problem
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 1,150
    Ostatni post: 07-09-2014 19:56
    derSal  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Punto II

  18. Grande Punto nie odpala za pierwszym razem (filmik)

    Rozpocz皻y przez maniacus, 30-08-2014 19:23
    filmik, grande, nie, odpala, pierwszym, punto, razem
    • Odpowiedzi: 14
    • Odwiedzin: 2,331
    Ostatni post: 25-04-2015 21:25
    virek88  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Grande Punto

  19. Seicento 900 2002r. Nie odpala.

    Rozpocz皻y przez fraszczu, 10-08-2014 14:02
    2002r, 900, nie, odpala, seicento
    • Odpowiedzi: 6
    • Odwiedzin: 3,768
    Ostatni post: 11-08-2014 08:36
    dudu$  Id do ostatniego postu
  20. Nie odpala Palio 1.2 16V po zalaniu pilota od alarmu.

    Rozpocz皻y przez MaciekWawa, 10-08-2014 13:42
    16v, alarmu, nie, odpala, palio, pilota, zalaniu
    • Odpowiedzi: 8
    • Odwiedzin: 1,075
    Ostatni post: 11-08-2014 19:33
    MaciekWawa  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Siena, Palio

  21. Stilo Abarth - nie odpala (czasem)

    Rozpocz皻y przez gekon, 02-08-2014 22:20
    abarth, czasem, nie, odpala, stilo
    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 1,257
    Ostatni post: 06-08-2014 05:39
    olek30288  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

  22. rozrusznik kreci auto nie odpala

    Rozpocz皻y przez radek2020, 30-07-2014 15:33
    auto, kreci, nie, odpala, rozrusznik
    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 1,021
    Ostatni post: 04-08-2014 12:43
    pawked20  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Siena, Palio

  23. stacyjka nie ma styku auto raz odpala raz nie?

    Rozpocz皻y przez acer870, 18-07-2014 14:48
    auto, nie, odpala, raz, stacyjka, styku
    • Odpowiedzi: 13
    • Odwiedzin: 2,792
    Ostatni post: 31-07-2014 21:02
    krystian750  Id do ostatniego postu
  24. Siena 1,6 16V - nie odpala

    Rozpocz皻y przez Siena 1,6 16V B喚kitna, 08-07-2014 00:36
    16v, nie, odpala, siena
    • Odpowiedzi: 9
    • Odwiedzin: 1,369
    Ostatni post: 18-09-2014 21:59
    Siena 1,6 16V B喚kitna  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Siena, Palio

Posty od 101 do 125 z 239
Strona 5 z 10 PierwszyPierwszy 2 3 4 5 6 7 8