Witamy na Fiat Klub Polska

Szukaj:

Tag: nie

Strona 25 z 34 PierwszyPierwszy 22 23 24 25 26 27 28

Szukaj: Wyszukiwanie trwa這 0.01 sekund(y).

  1. Stilo - navi nie widzi satelity

    Rozpocz皻y przez Jjash, 15-06-2013 22:32
    navi, nie, satelity, stilo, widzi
    • Odpowiedzi: 7
    • Odwiedzin: 2,141
    Ostatni post: 07-07-2013 18:53
    Quler  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

  2. Nie dzia豉 lewe lustero w grande

    Rozpocz皻y przez lipcok111, 09-06-2013 14:29
    dzia豉, grande, lewe, lustero, nie
    • Odpowiedzi: 5
    • Odwiedzin: 1,332
    Ostatni post: 07-07-2013 23:28
    pieknykrzysio  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Grande Punto

  3. Brava 1.6 1998r nie dzia豉 wentylator

    Rozpocz皻y przez kasq94, 05-06-2013 17:45
    1998r, brava, dzia豉, nie, wentylator
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 1,244
    Ostatni post: 05-06-2013 17:45
    kasq94  Id do ostatniego postu
    • Odpowiedzi: 8
    • Odwiedzin: 5,225
    Ostatni post: 07-06-2013 13:46
    Jakuda  Id do ostatniego postu
  4. nawiew nie dzia豉

    Rozpocz皻y przez tax, 05-06-2013 11:33
    dzia豉, nawiew, nie
    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 3,680
    Ostatni post: 05-06-2013 12:40
    komar1986  Id do ostatniego postu
  5. Fiat siena 1.2 code nie ga郾ie

    Rozpocz皻y przez mariush19, 31-05-2013 21:11
    code, fiat, ga郾ie, nie, siena
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 1,824
    Ostatni post: 31-05-2013 21:11
    mariush19  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Siena, Palio

    • Odpowiedzi: 9
    • Odwiedzin: 2,838
    Ostatni post: 06-06-2013 22:12
    Uchol  Id do ostatniego postu
  6. Fiat Marea Weekend nie odpala, nie kr璚i rozrusznik.

    Rozpocz皻y przez multispeed, 31-05-2013 12:01
    2 Strony
    1 2
    fiat, kr璚i, marea, nie, odpala, rozrusznik, weekend
    • Odpowiedzi: 16
    • Odwiedzin: 4,864
    Ostatni post: 20-03-2016 10:44
    uskok  Id do ostatniego postu
    • Odpowiedzi: 6
    • Odwiedzin: 2,121
    Ostatni post: 31-05-2013 09:50
    turek86  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Siena, Palio

  7. 1.9 JTD 115KM po wjechaniu w dziure zgas i nie odpala.

    Rozpocz皻y przez ㄆkaszMan, 28-05-2013 21:38
    2 Strony
    1 2
    115km, dziure, jtd, nie, odpala, wjechaniu, zgas
    • Odpowiedzi: 18
    • Odwiedzin: 8,098
    Ostatni post: 02-06-2013 09:29
    bzykol  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 1,972
    Ostatni post: 28-05-2013 15:48
    krzzar34  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Doblo

  8. Nie kupujcie tego stilo 1.9jtd abarth panorama sk鏎a

    Rozpocz皻y przez Zielon, 22-05-2013 08:38
    • Odpowiedzi: 6
    • Odwiedzin: 3,302
    Ostatni post: 28-05-2013 18:56
    byrrt  Id do ostatniego postu
  9. Nie dzia豉j spryskiwacze przedniej szyby

    Rozpocz皻y przez grze, 21-05-2013 18:12
    dzia豉j, nie, przedniej, spryskiwacze, szyby
    • Odpowiedzi: 8
    • Odwiedzin: 5,785
    Ostatni post: 28-06-2013 09:43
    gusanito  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Bravo II

    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 1,031
    Ostatni post: 13-05-2013 20:04
    ciril  Id do ostatniego postu
  10. Fiat Albea 1,2 16v Zimno na dworze nie chce pali.

    Rozpocz皻y przez krzysiek40, 08-05-2013 14:58
    16v, albea, chce, dworze, fiat, nie, pali, zimno
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 895
    Ostatni post: 08-05-2013 14:58
    krzysiek40  Id do ostatniego postu
  11. Alfa Romeo SUV nie p騧niej ni w 2015 roku

    Rozpocz皻y przez ciril, 05-05-2013 15:22
    • Odpowiedzi: 1
    • Odwiedzin: 1,697
    Ostatni post: 05-05-2013 16:05
    kamilo62  Id do ostatniego postu
  12. Brak ABS, komputer nie wykazuje b喚d闚

    Rozpocz皻y przez tomx123, 03-05-2013 11:41
    abs, brak, b喚d闚, komputer, nie, wykazuje
    • Odpowiedzi: 10
    • Odwiedzin: 1,953
    Ostatni post: 06-05-2013 08:30
    byrrt  Id do ostatniego postu
  13. 1.9 Nie pali po od陰czeniu akumulatora

    Rozpocz皻y przez kminek, 03-05-2013 06:46
    akumulatora, nie, od陰czeniu, pali
    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 2,915
    Ostatni post: 03-05-2013 08:43
    kminek  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Croma

  14. Automatyczna skrzynia bieg闚 - czy co jest nie tak?

    Rozpocz皻y przez mietkromski, 29-04-2013 21:43
    4 Strony
    1 2 3 ... 4
    automatyczna, bieg闚, co, czy, jest, nie, skrzynia, tak
    • Odpowiedzi: 50
    • Odwiedzin: 11,197
    Ostatni post: 24-04-2015 21:29
    hudini1974  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Croma

  15. sprezarka nie chce sie wylaczyc

    Rozpocz皻y przez statyczny, 27-04-2013 14:37
    chce, nie, sie, sprezarka, wylaczyc
    • Odpowiedzi: 6
    • Odwiedzin: 3,207
    Ostatni post: 08-08-2013 15:14
    BOZMARCIN  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

  16. Punto II 1.9 60km nie odpala

    Rozpocz皻y przez BMW, 27-04-2013 10:03
    • Odpowiedzi: 3
    • Odwiedzin: 2,519
    Ostatni post: 30-04-2013 13:12
    BMW  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Punto II

  17. Fiat Ducato 2.8jtd nie odpala

    Rozpocz皻y przez fiatducato, 26-04-2013 11:21
    28jtd, ducato, fiat, nie, odpala
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 3,225
    Ostatni post: 26-04-2013 11:21
    fiatducato  Id do ostatniego postu
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 1,641
    Ostatni post: 23-04-2013 22:57
    michau994  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Punto II

  18. elektryczna szyba po stronie pasa瞠ra - nie otwiera si.

    Rozpocz皻y przez dunczyk, 23-04-2013 16:41
    elektryczna, nie, otwiera, pasa瞠ra, si, stronie, szyba
    • Odpowiedzi: 6
    • Odwiedzin: 5,088
    Ostatni post: 21-05-2013 09:24
    kowal158  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Grande Punto

  19. Przy ciep造m silniku nie odpala

    Rozpocz皻y przez mlody-18, 22-04-2013 20:26
    ciep造m, nie, odpala, przy, silniku
    • Odpowiedzi: 5
    • Odwiedzin: 5,748
    Ostatni post: 28-04-2013 21:34
    zimzia  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

Posty od 601 do 625 z 849
Strona 25 z 34 PierwszyPierwszy 22 23 24 25 26 27 28