Witamy na Fiat Klub Polska

Szukaj:

Tag: nie

Strona 16 z 20 PierwszyPierwszy 13 14 15 16 17 18 19

Szukaj: Wyszukiwanie trwa這 0.01 sekund(y).

  1. Nie dzia豉j halogeny Bravo

    Rozpocz皻y przez damian150, 15-02-2015 08:56
    bravo, dzia豉j, halogeny, nie
    • Odpowiedzi: 7
    • Odwiedzin: 1,238
    Ostatni post: 20-02-2015 18:33
    damian150  Id do ostatniego postu
  2. Nie odbija pedal hamulca po ok 20 km

    Rozpocz皻y przez Przemekpunto, 26-01-2015 20:17
    hamulca, nie, odbija, pedal
    • Odpowiedzi: 3
    • Odwiedzin: 1,407
    Ostatni post: 19-02-2015 22:58
    adolf  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Grande Punto

  3. 安iat豉 mijania nie gasn Stilo 1.6 hatchback

    Rozpocz皻y przez krydri, 05-02-2015 19:35
    gasn, hatchback, mijania, nie, stilo, 鈍iat豉
    • Odpowiedzi: 5
    • Odwiedzin: 1,135
    Ostatni post: 17-02-2015 14:48
    Grze鄂o  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

  4. po remoncie g這wicy b陰d p0016 raz odpala raz nie

    Rozpocz皻y przez Adrian2690, 09-02-2015 19:48
    b陰d, g這wicy, nie, odpala, p0016, raz, remoncie
    • Odpowiedzi: 4
    • Odwiedzin: 2,013
    Ostatni post: 17-02-2015 09:56
    Adrian2690  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Ducato III

    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 1,221
    Ostatni post: 17-02-2015 06:02
    natttkaaa  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Siena, Palio

  5. 2.4jtd nie kopci, ma moc ubywa olej

    Rozpocz皻y przez Bushi12, 14-02-2015 17:33
    24jtd, kopci, moc, nie, olej, ubywa
    • Odpowiedzi: 1
    • Odwiedzin: 1,096
    Ostatni post: 15-02-2015 10:31
    karwoj25  Id do ostatniego postu
  6. nie pali multipla 1.6 16v 103KM B+G

    Rozpocz皻y przez multiplapanda, 10-02-2015 16:31
    103km, 16v, multipla, nie, pali
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 1,038
    Ostatni post: 10-02-2015 16:31
    multiplapanda  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Multipla

  7. 2003 tempomat - kostka jest, tempomat nie dziala

    Rozpocz皻y przez pimikiel, 23-04-2014 17:49
    2 Strony
    1 2
    • Odpowiedzi: 26
    • Odwiedzin: 6,602
    Ostatni post: 08-02-2015 12:06
    wychowany  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

  8. Spryskiwacz tylnej szyby w GP - nie dzia豉

    Rozpocz皻y przez HubertDOL, 22-08-2014 04:06
    dzia豉, nie, spryskiwacz, szyby, tylnej
    • Odpowiedzi: 4
    • Odwiedzin: 1,252
    Ostatni post: 06-02-2015 08:47
    as.psary  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Grande Punto

    • Odpowiedzi: 8
    • Odwiedzin: 1,689
    Ostatni post: 05-02-2015 17:20
    sabincia  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Punto II

  9. Nagle zgas i nie pali

    Rozpocz皻y przez Lawer, 27-01-2015 09:45
    3 Strony
    1 2 3
    • Odpowiedzi: 31
    • Odwiedzin: 2,943
    Ostatni post: 04-02-2015 08:26
    Grze鄂o  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

  10. 1,9 multijet nie odpala

    Rozpocz皻y przez zurek34, 02-02-2015 08:50
    multijet, nie, odpala
    • Odpowiedzi: 5
    • Odwiedzin: 1,202
    Ostatni post: 03-02-2015 09:04
    seth  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Bravo II

  11. Stilo 1.9 JTD nie chce odpali. nie pali

    Rozpocz皻y przez kropa102, 31-12-2014 15:23
    chce, jtd, nie, odpali, pali, stilo
    • Odpowiedzi: 11
    • Odwiedzin: 2,063
    Ostatni post: 28-01-2015 06:41
    tomekjtd  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 1,306
    Ostatni post: 25-01-2015 19:14
    doma36  Id do ostatniego postu
  12. Bravo 1.9JTD nie pali na zimnym

    Rozpocz皻y przez adrian23.u, 24-01-2013 11:24
    7 Strony
    1 2 3 ... 7
    • Odpowiedzi: 95
    • Odwiedzin: 15,133
    Ostatni post: 23-01-2015 12:55
    Bravo2000  Id do ostatniego postu
  13. Jak NIE liczy spalania

    Rozpocz皻y przez karwoj25, 14-01-2015 22:45
    jak, liczy, nie, spalania
    • Odpowiedzi: 1
    • Odwiedzin: 1,424
    Ostatni post: 20-01-2015 14:09
    maciekpt  Id do ostatniego postu
  14. Stilo 1,9 JTD nie odpala

    Rozpocz皻y przez MaHeK, 07-01-2015 17:30
    brak turbo, jtd, nie, odpala, stilo
    • Odpowiedzi: 6
    • Odwiedzin: 1,172
    Ostatni post: 19-01-2015 15:44
    cichy1555  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

    • Odpowiedzi: 1
    • Odwiedzin: 893
    Ostatni post: 16-01-2015 09:21
    Zokolic  Id do ostatniego postu
  15. Seicento 1.1 nie w陰cza si pompa paliwa

    Rozpocz皻y przez korze, 12-01-2015 08:26
    nie, paliwa, pompa, seicento, si, w陰cza
    • Odpowiedzi: 1
    • Odwiedzin: 1,432
    Ostatni post: 15-01-2015 23:20
    t-jet sport  Id do ostatniego postu
    • Odpowiedzi: 1
    • Odwiedzin: 1,313
    Ostatni post: 11-01-2015 23:23
    Stefanek  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Siena, Palio

  16. Bravo 1.4 12v nie kr璚i rozrusznik

    Rozpocz皻y przez szypkiwonsz, 05-01-2015 17:51
    12v, bravo, kr璚i, nie, rozrusznik
    • Odpowiedzi: 11
    • Odwiedzin: 1,172
    Ostatni post: 08-01-2015 15:29
    szypkiwonsz  Id do ostatniego postu
  17. Nie mog odpali Bravo

    Rozpocz皻y przez pawel2408, 28-12-2014 17:40
    bravo, mog, nie, odpali
    • Odpowiedzi: 9
    • Odwiedzin: 1,465
    Ostatni post: 06-01-2015 16:46
    pawel2408  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Bravo II

  18. Nie dzia豉 ABS

    Rozpocz皻y przez snoopinho, 05-01-2015 09:16
    abs, dzia豉, nie
    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 772
    Ostatni post: 05-01-2015 23:06
    byrrt  Id do ostatniego postu
  19. Croma 1.9 JTDM nie odpala

    Rozpocz皻y przez houta, 25-12-2014 14:51
    croma, jtdm, nie, odpala
    • Odpowiedzi: 11
    • Odwiedzin: 1,795
    Ostatni post: 03-01-2015 17:17
    mugsy  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Croma

    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 881
    Ostatni post: 03-01-2015 14:59
    misiaczek88on  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Doblo II

Posty od 376 do 400 z 500
Strona 16 z 20 PierwszyPierwszy 13 14 15 16 17 18 19
http://www.iparts.pl