Witamy na Fiat Klub Polska

Szukaj:

Tag: nie

Strona 14 z 35 PierwszyPierwszy 11 12 13 14 15 16 17

Szukaj: Wyszukiwanie trwa這 0.01 sekund; generowane 26 minut (y) temu.

  1. PII 1.2 16V - nie przyspiesza powy瞠j 4000 RPM

    Rozpocz皻y przez Kazik85, 13-03-2015 07:41
    16v, 4000, nie, pii, powy瞠j, przyspiesza, rpm
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 880
    Ostatni post: 13-03-2015 07:41
    Kazik85  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Punto II

    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 846
    Ostatni post: 11-03-2015 09:47
    AgaStilo  Id do ostatniego postu
  2. nie swieca swiatla krotkie + cos spalone

    Rozpocz皻y przez mihal147, 09-03-2015 22:05
    cos, krotkie, nie, spalone, swiatla, swieca
    • Odpowiedzi: 14
    • Odwiedzin: 1,468
    Ostatni post: 11-03-2015 23:55
    _adi  Id do ostatniego postu
  3. Nie dzia豉 g這郾ik wysokotonowy drzwi kierowcy

    Rozpocz皻y przez jezollo, 09-03-2015 11:19
    drzwi, dzia豉, g這郾ik, kierowcy, nie, wysokotonowy
    • Odpowiedzi: 14
    • Odwiedzin: 2,169
    Ostatni post: 16-10-2015 00:05
    Fusz123  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

  4. Stukot podczas jazdy , auto nie odapla

    Rozpocz皻y przez fuks0426, 05-03-2015 19:22
    auto, jazdy, nie, odapla, podczas, stukot
    • Odpowiedzi: 4
    • Odwiedzin: 929
    Ostatni post: 10-03-2015 06:57
    marcij  Id do ostatniego postu
  5. nawiew nie dziala

    Rozpocz皻y przez mejger5, 05-03-2015 16:03
    dziala, nawiew, nie
    • Odpowiedzi: 1
    • Odwiedzin: 975
    Ostatni post: 07-03-2015 07:19
    rafidafi  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

  6. DUCATO 2.3 120 KM Kr璚i nie odpala

    Rozpocz皻y przez BartG, 03-03-2015 15:28
    120, ducato, kr璚i, nie, odpala
    • Odpowiedzi: 1
    • Odwiedzin: 1,476
    Ostatni post: 05-03-2015 06:57
    BartG  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Ducato III

    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 898
    Ostatni post: 26-02-2015 22:41
    darco16v  Id do ostatniego postu
  7. Nie 陰czy si z modu貫m silnika

    Rozpocz皻y przez ht11, 21-02-2015 16:14
    modu貫m, nie, si, silnika, 陰czy
    • Odpowiedzi: 4
    • Odwiedzin: 1,110
    Ostatni post: 25-03-2015 13:18
    ht11  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Punto II

    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 1,189
    Ostatni post: 17-02-2015 06:02
    natttkaaa  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Siena, Palio

  8. Nie dzia豉j halogeny Bravo

    Rozpocz皻y przez damian150, 15-02-2015 08:56
    bravo, dzia豉j, halogeny, nie
    • Odpowiedzi: 7
    • Odwiedzin: 1,217
    Ostatni post: 20-02-2015 18:33
    damian150  Id do ostatniego postu
  9. 2.4jtd nie kopci, ma moc ubywa olej

    Rozpocz皻y przez Bushi12, 14-02-2015 17:33
    24jtd, kopci, moc, nie, olej, ubywa
    • Odpowiedzi: 1
    • Odwiedzin: 1,076
    Ostatni post: 15-02-2015 10:31
    karwoj25  Id do ostatniego postu
    • Odpowiedzi: 9
    • Odwiedzin: 1,977
    Ostatni post: 26-01-2017 14:19
    Krzysztof 2232  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Doblo

  10. fiat siena 1998r 1.6 lpg nie wlacza lpg

    Rozpocz皻y przez czarny201984, 11-02-2015 17:16
    1998r, fiat, lpg, nie, siena, wlacza
    • Odpowiedzi: 1
    • Odwiedzin: 826
    Ostatni post: 07-04-2015 16:37
    gregor666  Id do ostatniego postu
  11. nie pali multipla 1.6 16v 103KM B+G

    Rozpocz皻y przez multiplapanda, 10-02-2015 16:31
    103km, 16v, multipla, nie, pali
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 1,020
    Ostatni post: 10-02-2015 16:31
    multiplapanda  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Multipla

  12. po remoncie g這wicy b陰d p0016 raz odpala raz nie

    Rozpocz皻y przez Adrian2690, 09-02-2015 19:48
    b陰d, g這wicy, nie, odpala, p0016, raz, remoncie
    • Odpowiedzi: 4
    • Odwiedzin: 1,960
    Ostatni post: 17-02-2015 09:56
    Adrian2690  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Ducato III

  13. 安iat豉 mijania nie gasn Stilo 1.6 hatchback

    Rozpocz皻y przez krydri, 05-02-2015 19:35
    gasn, hatchback, mijania, nie, stilo, 鈍iat豉
    • Odpowiedzi: 5
    • Odwiedzin: 1,111
    Ostatni post: 17-02-2015 14:48
    Grze鄂o  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

  14. 1,9 multijet nie odpala

    Rozpocz皻y przez zurek34, 02-02-2015 08:50
    multijet, nie, odpala
    • Odpowiedzi: 5
    • Odwiedzin: 1,187
    Ostatni post: 03-02-2015 09:04
    seth  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Bravo II

  15. Nagle zgas i nie pali

    Rozpocz皻y przez Lawer, 27-01-2015 09:45
    3 Strony
    1 2 3
    • Odpowiedzi: 31
    • Odwiedzin: 2,884
    Ostatni post: 04-02-2015 08:26
    Grze鄂o  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

  16. Nie odbija pedal hamulca po ok 20 km

    Rozpocz皻y przez Przemekpunto, 26-01-2015 20:17
    hamulca, nie, odbija, pedal
    • Odpowiedzi: 3
    • Odwiedzin: 1,375
    Ostatni post: 19-02-2015 22:58
    adolf  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Grande Punto

    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 1,282
    Ostatni post: 25-01-2015 19:14
    doma36  Id do ostatniego postu
  17. 2.3 multijet 150km 2012r nie odpala

    Rozpocz皻y przez matts73, 24-01-2015 21:10
    • Odpowiedzi: 11
    • Odwiedzin: 5,051
    Ostatni post: 16-01-2016 08:22
    foki_az  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Ducato III

    • Odpowiedzi: 3
    • Odwiedzin: 1,329
    Ostatni post: 21-03-2017 20:35
    stilo3d  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Sprzedam

    • Odpowiedzi: 1
    • Odwiedzin: 882
    Ostatni post: 16-01-2015 09:21
    Zokolic  Id do ostatniego postu
  18. Jak NIE liczy spalania

    Rozpocz皻y przez karwoj25, 14-01-2015 22:45
    jak, liczy, nie, spalania
    • Odpowiedzi: 1
    • Odwiedzin: 1,396
    Ostatni post: 20-01-2015 14:09
    maciekpt  Id do ostatniego postu
Posty od 326 do 350 z 865
Strona 14 z 35 PierwszyPierwszy 11 12 13 14 15 16 17