Witamy na Fiat Klub Polska

Szukaj:

Tag: nie

Strona 13 z 33 PierwszyPierwszy 10 11 12 13 14 15 16

Szukaj: Wyszukiwanie trwa這 0.01 sekund; generowane 2 minut (y) temu.

  1. Stilo 1,9 JTD nie odpala

    Rozpocz皻y przez MaHeK, 07-01-2015 18:30
    brak turbo, jtd, nie, odpala, stilo
    • Odpowiedzi: 6
    • Odwiedzin: 1,071
    Ostatni post: 19-01-2015 16:44
    cichy1555  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

  2. Bravo 1.4 12v nie kr璚i rozrusznik

    Rozpocz皻y przez szypkiwonsz, 05-01-2015 18:51
    12v, bravo, kr璚i, nie, rozrusznik
    • Odpowiedzi: 11
    • Odwiedzin: 1,064
    Ostatni post: 08-01-2015 16:29
    szypkiwonsz  Id do ostatniego postu
  3. Nie dzia豉 ABS

    Rozpocz皻y przez snoopinho, 05-01-2015 10:16
    abs, dzia豉, nie
    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 695
    Ostatni post: 06-01-2015 00:06
    byrrt  Id do ostatniego postu
  4. Uno 1.4 95' nie odpala

    Rozpocz皻y przez lolek1990, 04-01-2015 16:51
    nie, odpala, uno
    • Odpowiedzi: 5
    • Odwiedzin: 1,048
    Ostatni post: 05-03-2015 22:44
    Slawek_c  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Uno

    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 786
    Ostatni post: 03-01-2015 15:59
    misiaczek88on  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Doblo II

  5. Auto "nie gada"

    Rozpocz皻y przez maradiego, 02-01-2015 18:04
    auto, gada, nie
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 954
    Ostatni post: 02-01-2015 18:04
    maradiego  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Bravo II

  6. Stilo 1.9 JTD nie chce odpali. nie pali

    Rozpocz皻y przez kropa102, 31-12-2014 16:23
    chce, jtd, nie, odpali, pali, stilo
    • Odpowiedzi: 11
    • Odwiedzin: 1,798
    Ostatni post: 28-01-2015 07:41
    tomekjtd  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

  7. Marea nie odpala...

    Rozpocz皻y przez marior1979, 29-12-2014 17:44
    marea, nie, odpala
    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 747
    Ostatni post: 30-12-2014 19:44
    marior1979  Id do ostatniego postu
  8. Nie mog odpali Bravo

    Rozpocz皻y przez pawel2408, 28-12-2014 18:40
    bravo, mog, nie, odpali
    • Odpowiedzi: 9
    • Odwiedzin: 1,366
    Ostatni post: 06-01-2015 17:46
    pawel2408  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Bravo II

  9. Fiat Bravo 1,2 2001 nie odpala...

    Rozpocz皻y przez Kubus96, 27-12-2014 13:06
    2001, bravo, fiat, nie, odpala
    • Odpowiedzi: 4
    • Odwiedzin: 984
    Ostatni post: 28-12-2014 22:21
    Kubus96  Id do ostatniego postu
    • Odpowiedzi: 13
    • Odwiedzin: 1,709
    Ostatni post: 28-12-2014 21:49
    damian398  Id do ostatniego postu
  10. Croma 1.9 JTDM nie odpala

    Rozpocz皻y przez houta, 25-12-2014 15:51
    croma, jtdm, nie, odpala
    • Odpowiedzi: 11
    • Odwiedzin: 1,597
    Ostatni post: 03-01-2015 18:17
    mugsy  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Croma

    • Odpowiedzi: 4
    • Odwiedzin: 888
    Ostatni post: 27-12-2014 23:59
    szymon12201  Id do ostatniego postu
  11. Komputer pok豉dowy nie dzia豉...

    Rozpocz皻y przez MarianLDZ, 22-12-2014 21:39
    dzia豉, komputer, nie, pok豉dowy
    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 1,181
    Ostatni post: 23-12-2014 10:39
    MarianLDZ  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Croma

  12. Przegub nie pasuje , czujnik abs

    Rozpocz皻y przez robert1-91, 22-12-2014 20:47
    • Odpowiedzi: 11
    • Odwiedzin: 1,506
    Ostatni post: 30-12-2014 22:30
    robert1-91  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

  13. Problem po wymianie sprz璕豉, nie wchodz biegi

    Rozpocz皻y przez mari, 20-12-2014 12:07
    biegi, nie, problem, sprz璕豉, wchodz, wymianie
    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 1,208
    Ostatni post: 21-12-2014 16:04
    krystian750  Id do ostatniego postu
  14. Nie jedzie po wrzuceniu bieg闚

    Rozpocz皻y przez Konrad14, 12-12-2014 23:23
    bieg闚, jedzie, nie, wrzuceniu
    • Odpowiedzi: 7
    • Odwiedzin: 1,249
    Ostatni post: 16-12-2014 18:43
    Konrad14  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

    • Odpowiedzi: 11
    • Odwiedzin: 1,546
    Ostatni post: 23-12-2014 17:06
    adam1004a  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Grande Punto

  15. Nawiew !!! Niby dziala i nie dziala pomocy :<

    Rozpocz皻y przez Krzysi3k, 08-12-2014 19:06
    dziala, nawiew, niby, nie, pomocy
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 1,344
    Ostatni post: 08-12-2014 19:06
    Krzysi3k  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Siena, Palio

  16. Nie dzia豉j帷e 鈍iat豉 przeciwmg這we

    Rozpocz皻y przez mich486, 05-12-2014 08:31
    dzia豉j帷e, nie, przeciwmg這we, 鈍iat豉
    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 885
    Ostatni post: 06-12-2014 16:01
    yacub  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Siena, Palio

    • Odpowiedzi: 4
    • Odwiedzin: 1,581
    Ostatni post: 03-12-2014 19:49
    tito1976  Id do ostatniego postu
  17. Nie dogrzewa sie silnik 1.9 jtd 115 km

    Rozpocz皻y przez Wlosiu, 29-11-2014 22:30
    2 Strony
    1 2
    • Odpowiedzi: 17
    • Odwiedzin: 3,443
    Ostatni post: 02-12-2014 18:22
    egon  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

  18. Nie r闚na praca silnika Fiat MArea 1.6 1997

    Rozpocz皻y przez jedenraz, 29-11-2014 18:48
    1997, fiat, marea, nie, praca, r闚na, silnika
    • Odpowiedzi: 7
    • Odwiedzin: 1,325
    Ostatni post: 31-12-2014 19:50
    jaco2012  Id do ostatniego postu
  19. Nie chce jecha na benzynie...

    Rozpocz皻y przez Olex903, 28-11-2014 16:32
    2 Strony
    1 2
    benzynie, chce, jecha, nie
    • Odpowiedzi: 20
    • Odwiedzin: 1,836
    Ostatni post: 09-12-2014 21:20
    karwoj25  Id do ostatniego postu
  20. Nie trzyma wolnych obrot闚 po remoncie silnika

    Rozpocz皻y przez Marek114, 25-11-2014 11:09
    nie, obrot闚, remoncie, silnika, trzyma, wolnych
    • Odpowiedzi: 4
    • Odwiedzin: 1,137
    Ostatni post: 27-11-2014 09:20
    Marek114  Id do ostatniego postu

    Forum:
    Stilo

Posty od 301 do 325 z 812
Strona 13 z 33 PierwszyPierwszy 10 11 12 13 14 15 16