Witamy na Fiat Klub Polska
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Posty od 16 do 17 z 17
  1. #16
    Nowy klubowicz
    Dołączył
    24 październik 2010
    Skąd
    Lędziny
    Postów
    1
    Auto
    Stilo 1.9 JTD 115KM
    witam,

    mialem ostatnio taki sam problem, nowy czujnik go rozwiazal. proponuje zainwestowac w kabelek VAG KKL. dla potomnych powiem tylko tyle, ze nie zawsze czujnik jest powodem tego bledu, znam przypadek, w ktorym pomoglo czyszczenie stykow na kostkach centralki. prawdopodobnie wilgoc byla powodem awarii.

    pozdrawiam



  2. Chcesz dołączyć do nas? Zarejestruj się!
  3. #17
    Nowy klubowicz
    Dołączył
    11 wrzesień 2014
    Skąd
    Inowrocław
    Wiek
    41
    Postów
    89
    Auto
    Stilo 2.4 Abarth
    Rocznik
    2001
    Witam, wczoraj miałem podobny przypadek komunikat LOOSE CONNECTION NA Fesie wyskoczył bład U1711. W mom przypadku okazało się, że wystarczyło przeczyscić skrzynkę ECU - masakrystycznie zabrudzona plus kilka przewodów prądowych





    Cytat Napisał witoch Zobacz post
    witam,

    mialem ostatnio taki sam problem, nowy czujnik go rozwiazal. proponuje zainwestowac w kabelek VAG KKL. dla potomnych powiem tylko tyle, ze nie zawsze czujnik jest powodem tego bledu, znam przypadek, w ktorym pomoglo czyszczenie stykow na kostkach centralki. prawdopodobnie wilgoc byla powodem awarii.

    pozdrawiam


 
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Podobne tematy

  1. [ukł. hamulcowy] Problemy z hamowaniem :(
    Napisany przez waho na forum Bravo, Brava, Marea
    Odpowiedzi: 20
    Ostatni post: 19-03-2009, 12:42
  2. [alarm] Problemy z alarmem w unie (1.0 rok prod 97)
    Napisany przez sulus na forum Uno
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post: 01-03-2009, 10:02
  3. Nie grzeją świece żarowe, komunikat "Preheat Fault"
    Napisany przez fenix na forum Stilo
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post: 16-01-2009, 15:37
  4. [ogrzewanie] Problemy z ogrzewaniem i kontrolką temp. silnik
    Napisany przez Dortmund2000 na forum Punto II
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post: 04-12-2008, 20:37
  5. Problemy z silnikiem 1,6 16v
    Napisany przez krzysiekfk na forum Bravo, Brava, Marea
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post: 30-04-2008, 23:20

Odwiedzający znaleźli nas szukając w sieci

loose connection fiat stilo

stilo loose connection

loose connection stilo

fiat stilo loose connection

loose connection

loose connection stilo jtd

fiat stilo 1.9 jtd loose connection

loose connection fiat stilo 1.9 jtdfiat stilo komunikat looselost connection fiat stiloconnection loose fiat stilostilo jtd komunikat loost iniecjonfiat stilo loosestilo jtd loose connectionloose conectionloose connection fiat stilo errorfiat stilo odpala za trzecim razem przyczynyfiat stilo blad loose connection errorkomunikat losefiat stilo loose co oznaczaloose connection fiat stilo co oznaczaloose conection stiloloose connection fiat
http://www.iparts.pl