Witamy na Fiat Klub Polska
Posty od 1 do 5 z 5
  1. #1
    Nowy klubowicz
    Dołączył
    23 październik 2009
    Skąd
    Gdańsk
    Postów
    3
    Auto
    fiat siena 1.6

    [silnik] problem z zapłonem

    Nie wiem co zrobić mam problem z odpaleniem samochodu został wymieniony sterownik główny i nic prąd nie dochodzi do cewki ani pompki paliwowej
    autko ma immobilaizer i niema instalacji gazowej



  2. Chcesz dołączyć do nas? Zarejestruj się!
  3. #2
    Doświadczony klubowicz
    Dołączył
    23 styczeń 2009
    Skąd
    Biała Podlaska
    Wiek
    34
    Postów
    2,366
    Auto
    Peugeot 406 - z dużym sercem
    Rocznik
    2001
    A gaśnie na desce rozdzielczej kontrolka immobilajzera czy świeci ?
    Bo na 99% tu jest problem. Trzeba skasować wpis immbilajzera z komputerka.
    Too[color=blue] Fiat [/color]Too Furious - R.I.P.

  4. #3
    Nowy klubowicz
    Dołączył
    23 październik 2009
    Skąd
    Gdańsk
    Postów
    3
    Auto
    fiat siena 1.6
    kontrolka gaśnie a jak go skasować z komputera ?

  5. #4
    Doświadczony klubowicz
    Dołączył
    23 styczeń 2009
    Skąd
    Biała Podlaska
    Wiek
    34
    Postów
    2,366
    Auto
    Peugeot 406 - z dużym sercem
    Rocznik
    2001
    Skoro gaśnie to chyba nie immobilajzer.
    A napisz jakie kontrolki nie gasną po 5-10 sek gdy przekręcisz stacyjkę w pierwszą pozycję.
    Too[color=blue] Fiat [/color]Too Furious - R.I.P.

  6. #5
    Nowy klubowicz
    Dołączył
    23 październik 2009
    Skąd
    Gdańsk
    Postów
    3
    Auto
    fiat siena 1.6
    nie gaśnie kontrolka hamulca ręcznego i akumulatora


 

Podobne tematy

  1. [silnik] Uno Problem z cieplym silnikiem.
    Napisany przez t_z na forum Uno
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post: 29-05-2009, 08:25
  2. [silnik] mam problem z samochodem
    Napisany przez remlez na forum Punto
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post: 22-03-2009, 14:53
  3. [silnik] BRAVA 1,6/16v +gaz problem z odpaleniem zimnego sil
    Napisany przez mick075 na forum Bravo, Brava, Marea
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post: 07-02-2009, 13:17
  4. [silnik] Problem z wyciekiem małym z pompy
    Napisany przez joshua79 na forum Bravo, Brava, Marea
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post: 07-01-2009, 18:52
  5. [silnik] Problem z odpalaniem CC900
    Napisany przez zkurzawa na forum Cinquecento, Seicento
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post: 07-01-2009, 02:02

Odwiedzający znaleźli nas szukając w sieci

http://www.iparts.pl