Witamy na Fiat Klub Polska
Posty od 1 do 5 z 5
  1. #1
    Nowy klubowicz
    Dołączył
    20 styczeń 2014
    Skąd
    Ciechanów
    Wiek
    38
    Postów
    4
    Auto
    Punto EVO 1.4 8v
    Rocznik
    2011

    Kilka pytań na początek

    Witam szanownych forumowiczów.
    Jestem tu nowy więc bardzo proszę o wyrozumiałość.
    Mam kilka pytań:
    1.Czy jeśli odepnę klemę od akumulatora to będę musiał wklepać kod do radia.
    2.Czy zdjęcie klemy może odblokować system blue&me ponieważ nie mam z nim kontaktu.

    Moje auto to Evo 1.4 8v 2011

    Pozdrawiam
    Tomek



  2. Chcesz dołączyć do nas? Zarejestruj się!
  3. #2
    Nowy klubowicz
    Dołączył
    20 styczeń 2014
    Skąd
    Ciechanów
    Wiek
    38
    Postów
    4
    Auto
    Punto EVO 1.4 8v
    Rocznik
    2011
    Witam.
    Już sobie poradziłem. Proszę o zamkniecie tematu.

  4. #3
    Administrator
    Dołączył
    28 grudzień 2007
    Skąd
    Toruń
    Wiek
    34
    Postów
    5,290
    Auto
    Fiat Tempra 1.6
    Rocznik
    1994
    Napisz odpowiedzi do swoich pytań, przyda się potomnym.
    Fiat Tempra 1.6l 8V, gaźnik, LPG, 450 tys. km przebiegu,

    Audi A8L 4.2l V8 Quattro, tiptronic
    Audi A6 2.8l V6, mulitronic (CVT)
    Była służbowa: Toyota Auris II TS, 1.6l Valvematic @ 132KM


  5. #4
    Nowy klubowicz
    Dołączył
    20 styczeń 2014
    Skąd
    Ciechanów
    Wiek
    38
    Postów
    4
    Auto
    Punto EVO 1.4 8v
    Rocznik
    2011
    Witam.
    Co do pierwszego pytania:
    Nie odpiąłem klemy tylko odczepiłem przewód masowy od akumulatora (jest taki klips na zacisku aku i przyciskając czerwony element zdejmuje się go z zacisku) nie powoduje zablokowania radia.
    Co do drugiego pytania:
    Po odłączeniu akumulatora system Blue&Me teraz działa idealnie, wszystko wróciło do normy.

  6. #5
    Doświadczony klubowicz
    Dołączył
    07 maj 2012
    Skąd
    zielonki
    Wiek
    25
    Postów
    589
    Auto
    Passat CC 3.6 DSG 4motion
    Rocznik
    2009
    Po odpięciu klemy, z radiem nic się nie dzieje, nie zakodowuje się


 

Podobne tematy

  1. Kilka pytań do właścicieli 1.6 po 99r
    Napisany przez TakiTam na forum Bravo, Brava, Marea
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post: 29-08-2012, 19:56
  2. Kilka usterek kilka pytań ???
    Napisany przez wwlbravo na forum Bravo, Brava, Marea
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post: 16-04-2012, 11:03
  3. Kilka pytań początkującego uzytkownika
    Napisany przez Cupik na forum Punto II
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post: 30-06-2010, 19:38
  4. kilka pytań
    Napisany przez repjansmks na forum Punto II
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post: 26-04-2010, 18:38
  5. kilka pytań
    Napisany przez ksx na forum Bravo, Brava, Marea
    Odpowiedzi: 13
    Ostatni post: 21-11-2008, 16:15

Odwiedzający znaleźli nas szukając w sieci

Tagi dla tego tematu

http://www.iparts.pl