Cena trochę wygórowana, ale może ktoś reflektuje: Lusterko fotochromatyczne sensor Fiat Croma II (6159883538) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :smile:
To jest widok strony w wersji do druku
Cena trochę wygórowana, ale może ktoś reflektuje: Lusterko fotochromatyczne sensor Fiat Croma II (6159883538) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :smile:
No cena dość wysoka ale relingi u niego to już kosmos :mad:
Ja dopasowałam lusterko od Alfy, a mocowanie przełożyłem.
Z tego co widzę od Megane II też powinno pasować. Nawet jakiś sensor ma.
Kdoż już naprawowal system skladania lusterek? Jedno mám zatarte i jedno jakiesz wolne..
Jak włożę palce pod podsufitkę tam gdzie lusterko to mam kosteczkę płaska z 4 kabelkami. To jest ta od lusterka?
No to ja tez juz mam 😀 Od Renault. Pasuje jak ulał😀
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...b3a53bdb17.jpg
Wysłane z Tapatalk
Prawie idealnie pasuje też od c4/307. Koszt 15-30zł. Mam natomiast spostrzeżenie, że te lusterka fotochromatyczne jakby zabierały więcej przestrzeni na szybie i tym samym widoczność w cromce jakby mniejsza. Ale może to złudzenie.
Nie zauważyłem tego. Samo lusterko jest zgrabniejsze niż poprzednie, tej gulai od czujnika nie widze jak jadę takze nie moze zasłaniać. Jeszcze 3 fotki na zyczenie.
Załącznik 25452
Załącznik 25453
A tak po zaklejeniu będzie wyglądać. Jeszcze nie zaklejałem bo moze czujnik bym wstawił ale...
... jeszcze w kostce dwa kabelki ale nie wiem czy to od tego. Moze ktoś wie? W eLearn nie ma tego, jest zupełnie inna kostka z dwoma pinami.
Załącznik 25454
Dzięki
Podoba mi się
To będzie mój wybór bo jest miejszce na czujnik deszczu.
Zamontować go można, jak ktos chce.
A czym to czarne zrobiłeś?
Paintem pewnie :D
Jeszcze nie zrobiłem ale będzie z czarnej folii. W każdym papierniczym dostaniesz albo w pierwszej lepszej agencji reklamowej - kawałek zawsze dadzą. PLrzyklejasz na szybę dopkładnie, zakładasz obudowę lusterka i nożykiem do tapet równo z nią obcinasz. Resztę naklejki ściągasz. Szyba się nie porysuje od nożyka - nie bój sie.
Czy ktoś wie coś na temat pozostałych dwóch kabelków w kostce??
PS>> bronx - mam photoshopa akurat :D
A można pomalować, oczywiście, ale po co sobie tyle roboty robić? Folie teraz są przeróżne i mocne jak cholera.