Witamy na Fiat Klub Polska
Posty od 1 do 14 z 14
  1. #1
    Nowy klubowicz
    Dołączył
    06 październik 2015
    Skąd
    Opole
    Wiek
    30
    Postów
    41
    Auto
    Brava 1.2 16V 82 KM
    Rocznik
    2001

    Fiat Bravo II 1.9 JTD Prosze o opinie

    Witam. Mam ochotę kupić Fiaciora Bravo 1.9 jtd albo 1.4 t jet. W oko wpadł mi ten egzemplarz niby z holandii niby wszystko ok. Cena taka se. Do ceny należy doliczyć opłaty a vin to ZFA19800004007526.
    Według mnie to auto nie pochodzi z Holandii a z Włoch co mnie odstrasza. Widze troszkę porysowaną deskę rozdzielcza i brak np. czujników parkowania. CO znawcy sądza o tym ogłoszeniu ?



  2. Chcesz dołączyć do nas? Zarejestruj się!
  3. #2
    Klubowicz
    Dołączył
    18 grudzień 2014
    Skąd
    Łódź
    Wiek
    42
    Postów
    100
    Auto
    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd
    Rocznik
    1999
    Podaj link do ogłoszenia.

  4. #3
    Nowy klubowicz
    Dołączył
    06 październik 2015
    Skąd
    Opole
    Wiek
    30
    Postów
    41
    Auto
    Brava 1.2 16V 82 KM
    Rocznik
    2001

  5. #4
    Master
    Dołączył
    07 grudzień 2012
    Skąd
    Bielsko
    Wiek
    57
    Postów
    1,809
    Auto
    Bravo 1,4 + Grande1.2+Evo 1,4
    Rocznik
    2011 ........ i ......2009.....i.....2012
    Najlepszy jest opis w dolnej części ogłoszenia

    "Powyższy opis i galeria zdjęć nie oddają wszystkich możliwości Opla i nie pokazują jak jest ładnie utrzymanym egzemplarzem!"

  6. #5
    Doświadczony klubowicz
    Dołączył
    12 grudzień 2012
    Skąd
    Pfaffenhofen ad. Ilm
    Wiek
    38
    Postów
    516
    Auto
    stop
    Nie znam tego człowieka osobiście ale ciotka mojego kolegi kupiła od Niego Alfę Romeo Giuliettę.Ja sprawdzałem ją w FAP w Bielsku i w jej przypadku było wszystko w porządku.A ona sama była zadowolona z zakupu.

  7. #6
    Nowy klubowicz
    Dołączył
    01 luty 2017
    Skąd
    Niepołomice
    Wiek
    29
    Postów
    77
    Auto
    Bravo II 1.9 JtdM
    Rocznik
    2007
    Nigdzie nie ma podanego przebiegu , do tego kierownica jest juz obszyta na nowo ale to akurat jest wada bravo bo u mnie przy przebiegu 185k tez jest do obszycia bo wyglada tragicznie , nie ma tez nigdzie wspomniane czy oplaty sa juz zrobione czy nie , cena faktycznie taka sobie bo pol roku temu kupilem bardzo podobnego kilka tysiecy taniej

  8. #7
    Nowy klubowicz
    Dołączył
    06 październik 2015
    Skąd
    Opole
    Wiek
    30
    Postów
    41
    Auto
    Brava 1.2 16V 82 KM
    Rocznik
    2001

  9. #8
    Doświadczony klubowicz
    Dołączył
    12 grudzień 2012
    Skąd
    Pfaffenhofen ad. Ilm
    Wiek
    38
    Postów
    516
    Auto
    stop
    "Kilka słów na wstępie... jeżeli uważasz, że ten samochód jest drogi, to proponuje od razu przejść do szukania dużo tańszej "perełki" lepionej z kilku ćwiartek, przerabianej z anglika lub takiej w której przebiegu rzeczywistego już nie ujrzysz na liczniku."No bo jest drogi.Ja kupiłem ojcu w Monachium Bravo 2009r,wyszedł 20 po opłatach i jakoś nie był lepiony z kilku,licznik też jakoś kręcony nie był.Ten drugi od niego ma już lepszą cenę.
    Ostatnio edytowane przez grzes26 ; 12-03-2017 o 11:09

  10. #9
    Nowy klubowicz
    Dołączył
    01 luty 2017
    Skąd
    Niepołomice
    Wiek
    29
    Postów
    77
    Auto
    Bravo II 1.9 JtdM
    Rocznik
    2007
    Cytat Napisał grzes26 Zobacz post
    "Kilka słów na wstępie... jeżeli uważasz, że ten samochód jest drogi, to proponuje od razu przejść do szukania dużo tańszej "perełki" lepionej z kilku ćwiartek, przerabianej z anglika lub takiej w której przebiegu rzeczywistego już nie ujrzysz na liczniku."No bo jest drogi.Ja kupiłem ojcu w Monachium Bravo 2009r,wyszedł 20 po opłatach i jakoś nie był lepiony z kilku,licznik też jakoś kręcony nie był.Ten drugi od niego ma już lepszą cenę.
    tak sie sklada ze ja swojego tez kupilem w niemczech w sierpniu 2016 , jezdzilem i szukalem sam nie przez posrednikow i handlarzy , tez mam oryginalny przebieg tyle ze mam rocznik 2007 i z oplatami i pakietem startowym zmiescilem sie w 18 tys wiec jak handlarz sciaga auto skladane z 3 to mysle ze wiecej jak 12ty go to nie kosztuje

  11. #10
    Nowy klubowicz
    Dołączył
    06 październik 2015
    Skąd
    Opole
    Wiek
    30
    Postów
    41
    Auto
    Brava 1.2 16V 82 KM
    Rocznik
    2001

  12. #11
    Nowy klubowicz
    Dołączył
    29 lipiec 2016
    Skąd
    Łuków
    Wiek
    35
    Postów
    62
    Auto
    Ducato 2,3 130KM 2015r, Doblo 1,9 MultiJet 2007r
    Rocznik
    2015
    nie kupilbym auta od handlarza

  13. #12
    Klubowicz
    Dołączył
    18 grudzień 2014
    Skąd
    Łódź
    Wiek
    42
    Postów
    100
    Auto
    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd
    Rocznik
    1999
    9 letni diesel, bezwypadkowy i w super stanie z przebiegiem 128k z Niemiec? No coś tu nie gra, jak jest bezwypadkowy to nawet w 328k byłoby ciężko uwierzyć, a jesli przebieg jest 128k faktycznie, to nie jest bezwypadkowy. Wszystkiego miec nie można. Jedź, oglądaj, ale nie wierz w zapewnienia handlarzy oni nie robią prezentów, oni z tego żyją.

  14. #13
    Nowy klubowicz
    Dołączył
    26 czerwiec 2013
    Skąd
    Tarnów
    Wiek
    31
    Postów
    27
    Auto
    Doblo 1.9JTD
    Rocznik
    2005
    A przeglądałeś w ogóle te ogłoszenia czy piszesz, żeby pisać?
    128 tys przebiegu ma benzyna.

  15. #14
    Nowy klubowicz
    Dołączył
    07 kwiecień 2017
    Skąd
    .
    Postów
    1
    Auto
    .
    Rocznik
    .
    Witam, korzystając z tematu co powiecie o takim: https://www.otomoto.pl/oferta/fiat-b...-ID6yQACr.html. Oczywiście, jeśli rzeczywiście jest z Polskiego salonu, bo takie info wrzucone, ale w opisie nic o tym nie wspomina.


 

Podobne tematy

  1. 1,4 benzyna - prosze o opinie
    Napisany przez adamuk na forum Doblo
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post: 15-06-2016, 07:49
  2. Fiat Bravo 1.4 16v turbo NIE ODPALA! ;/ Prosze o pomoc
    Napisany przez szaba91 na forum Bravo II
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post: 15-10-2015, 18:36
  3. Spalanie i wszelkie wrazenia z uzytkowania? Prosze o opinie
    Napisany przez kukubara na forum Qubo
    Odpowiedzi: 26
    Ostatni post: 01-07-2014, 19:44
  4. 1.2 16V - opinie o tym silniku w Bravo
    Napisany przez miszko na forum Bravo, Brava, Marea
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post: 21-03-2010, 14:28
  5. Fiat Bravo 2007-2008 silnik diesla - opinie
    Napisany przez szogu na forum Bravo, Brava, Marea
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post: 04-05-2009, 15:38

Odwiedzający znaleźli nas szukając w sieci

Tagi dla tego tematu

http://www.iparts.pl