Witamy na Fiat Klub Polska
Posty od 1 do 4 z 4
  1. #1
    Nowy klubowicz
    Dołączył
    20 lipiec 2011
    Skąd
    Kazimierza wielka
    Postów
    71
    Auto
    brava 1.2
    Rocznik
    2001.01

    Brak ładowania podczas ulewy

    Witam

    Niestety podczas ostatniej ulewy przyszło mi jechać w trasę lecz niestety musiałem z niej zawrócić ponieważ wyświetliło mi brak ładowania.

    Jak tylko wysechł wszystko jak w najlepszym porządku. Co mogło być przyczyną pasek namókł ?
    Co sądzie o tym żeby odizolować rozrząd przy pomocy osłony silnika ?



  2. Chcesz dołączyć do nas? Zarejestruj się!
  3. #2
    Master
    Dołączył
    11 kwiecień 2012
    Skąd
    Łódź
    Postów
    2,222
    Auto
    Bravo 1.4 tjet '09
    Rocznik
    2009
    Cytat Napisał kaza2 Zobacz post
    Co sądzie o tym żeby odizolować rozrząd przy pomocy osłony silnika ?
    Co zrobić?

    Twoje objawy wskazują na problem z instalacją, przyjrzyj się połączeniom przy alternatorze.

  4. #3
    Nowy klubowicz
    Dołączył
    20 lipiec 2011
    Skąd
    Kazimierza wielka
    Postów
    71
    Auto
    brava 1.2
    Rocznik
    2001.01
    Cytat Napisał markshall Zobacz post
    Co zrobić?

    Twoje objawy wskazują na problem z instalacją, przyjrzyj się połączeniom przy alternatorze.
    Myslisz że osłona silnika pomoże ?

  5. #4
    Nowy klubowicz
    Dołączył
    20 listopad 2014
    Skąd
    GB
    Postów
    63
    Auto
    Fiat Bravo 1.2 16V 80/82 HP & Fiat Bravo 1.4 T-JET 150 HP
    Rocznik
    10.1999 & 31.10.2007
    Napewno by pomogła ale sprawdź znów podczas deszczu alternator jak będzie mokry to leci na niego woda i wtedy zainwestuj w osłonę po to jest ona właśnie...


 

Podobne tematy

  1. Brak ikony ładowania
    Napisany przez tikkurilla na forum Siena, Palio
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post: 06-05-2015, 16:12
  2. brak ładowania.
    Napisany przez jelon84 na forum Punto
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post: 20-07-2014, 21:33
  3. Siena 1.2 KAT Brak ładowania AKU
    Napisany przez DamianB87 na forum Siena, Palio
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post: 10-02-2014, 16:58
  4. [alternator] brak ładowania
    Napisany przez sharp na forum Bravo, Brava, Marea
    Odpowiedzi: 29
    Ostatni post: 19-05-2011, 10:32
  5. Brak ładowania
    Napisany przez bluszczy na forum Bravo, Brava, Marea
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post: 21-10-2009, 22:06

Odwiedzający znaleźli nas szukając w sieci

Tagi dla tego tematu

http://www.iparts.pl